Hakkımızda

 Çikolata her insan için vazgeçilmez bir tattır. Bazılarımız içinse yaşamın merkezidir. “Küçükken en büyük hayalim bir çikolata musluğunun altında saatlerce kalabilmekti. Ağzım açık ılık çikolatanın tadına varmayı, sonra da çikolata havuzunda oynamayı düşlerdim. Büyüdükçe de bunun çikolatanın damakta yayıldığı dakikalarla aynı zaman diliminde yer aldığını öğrendim. Yaşamdan keyif almak sadece bir andı. Ve o an benim için çikolataydı.” diyor Cavit YILMAZ..

 

      Cavit YILMAZ senelerdir sevdikleri için kurduğu sofralardan aldığı hazzı tam zamanlı uğraş haline dönüştürmeye karar verdi. Bu işi uzmanlarından da öğrenmek üzere Paris Le Cordon Blue şeflik okulunda profesyonel eğitim gördü. Ve 2003 yılının sonbaharında müthiş bir enerji ile MUTFAKTAYIZ! Kuruldu. Türkiye’de aktif olarak beş senedir bu mesleği yemek kursları, butik pastacılık, catering, yemek stilistliği ve restoran danışmanlığı ile sürdürüyor.Şimdi bir hayal daha gerçeğe dönüşüyor. Cavit artık çocukluk hayalini bilinen tüm hizmetlerine yenilerini ekleyerek tek çatı altında Elifli Pastanesinde birleştiriyor. Catering’e ek olarak en üst seviyedeki lezzeti geleneksel yöntemlerle, el yapımı, katkısız ve kişiye özel olarak Elifli Pastanesinde size sunmaya devam ediyor. Sağlık, Mutluluk, Nefaset dağıtan lezzetleri Elifli Pastanesinde paylaşmak ümidiyle…

 

“Mutlu olmak için kendi değerinizi bilin!”

 

            MİSYONUMUZ

 

      Mutlu bireyler yaratmak .

 

            VİZYONUMUZ

 

      Evinizdeki lezzeti sizinle ve sevdiklerinizle paylaşmak, yemek yapmak, sevdiklerinizle birlikte unutulmaz keyifte vakit geçirmek, kendinize özel zaman ayırmak yolu ile mutluluk seviyesini yükseltmek.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN