Hakkımızda

Değişmeyen Lezzetin Adı Yaşar Usta…

Dondurmacı Yaşar UstaMeslek hayatına 1962 yılında henüz 5 yaşında bir çocukken atılan Yaşar Usta, sahip olduğu lezzet geleneğini günümüze taşıyarak sizleri eşiz bir serinlik şölenine davet ediyor…

Ürünlerinin imalat aşamasında organik meyve ve süt ürünlerini kullanan müessese, 18 sorbe ve 17 dondurma çeşidi ile lezzet tutkunlarına hiçbir yerde bulamayacakları tatları sunuyor.

Yaşar Usta’nın menüsünde nardan, karpuza, kaymaktan, gül ve fıstıklı çikolataya dek birçok seçeneği bulmak mümkün!

Ayrıcalıklı Lezzet Durakları

Gurmelerden tam not alma ayrıcalığına sahip yegane isimlerden biri olan Yaşar Usta, başta Bostancı merkez olmak üzere 4.Levent ve Ayvalık Sarımsaklı Plajında bulunan şubeleri ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Markaya gelen yoğun talep neticesinde İstanbul’un önde gelen kafeteryaları menülerinde Yaşar Usta’nın ürünlerini bulundurmakta, waffle ve benzeri tatlıların hazırlanmasında kurum imalathanesinden çıkan eşiz lezzetleri kullanmaktadırlar. Arzu eden kimseler Yaşar Usta’nın sorbe ve dondurmalarını Ataşehir, Beyoğlu, Acıbadem ve Bağdat Caddesindeki satış noktalarında da tadabilirler…

Gelenekten Günümüze

Kuruluşun şube ve satış noktalarına ek olarak geleneksel bir motifi günümüze taşıyan dondurma arabasıyla, organizasyon ve davetlerinizde misafirlerinize bu benzersiz tadı sunabilirsiniz.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN