Hakkımızda

Yemek lezzetinde otantik bir Anadolu mutfağı tercihiniz var ise İstiklal Caddesi’nin orta yerinde Galatasaray Lisesi karşısındaki 3 katlı tarihi binada bulunan Otantik Anadolu Yemekleri isimli müessese tercih edebileceğiniz bir adres.

Beyoğlu Belediyesi’ne bağlı Smart Beyoğlu Ekibi olarak Beyaz Zambak Belgesi almış olan Otantik Anadolu Yemekleri isimli mekanı ziyaret ediyoruz. Bizleri kapıda karşılayan mekanın işletmecisi Deniz Yerli beye Belediye Başkanımız Ahmet Misbah Demircan’ın selamını iletiyor ve kendisini dinliyoruz. Oldukça hareketli olan 3 katlı mekanda yerli/yabancı müşteriler kimisi ailesi, kimisi iş arkadaşı, kimisi de tek başına girip çıkıyorlar. Otantik Anadolu Yemekleri’ni merak ediyor ve sözü Beyoğlu Şubesi İşletmecisi Deniz Yerli’ye bırakıyoruz:

“Yaklaşık 20 senedir lokanta sektöründe çalışmaktayım. Otantik Anadolu Yemekleri’nde ise 14 yıldır işletmecilik yapıyorum. Beyoğlu ve özellikle de İstiklal Caddesi lokanta ve turizm açısından önemli bir yer.

Yöresel yemeklerle ön plana çıkan Otantik Anadolu Yemekleri isimli firmamızın İstanbul’da 4 şubesi bulunuyor. Yöresel yemeklerimizin kaynağı Sivas başta olmak üzere Orta Anadolu Bölgesine aittir. Yöresel yemeklerimiz arasında içli köfte, mantı ve gözleme gibi ürünlerimiz bulunuyor. Yabancı müşterilerimiz yöresel yemeklerimize çok ilgi gösteriyorlar. Otantik Karışık isimli ürünümüz çok tercih edilen ürünümüz olmakla beraber sıkça tüketilen ürünlerimiz arasında mantı, gözleme ve içli köftemiz bulunuyor.”

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN