Hakkımızda

2000 yılında faaliyetine başlayan seyehatacentamız siz sanayici ve iş adamlarımıza özel, sektörel faaliyet gösteren dernekler ve güçlü sanayi ve ticaret odalarımızla birlikte organize fuar kongre ve seminer turları hazırlamaktadır.

Bugünlere gelmemizi ve başarılarımızı; bizleri destekleyen ve yıllardır bizleri yalnız bırakmayan siz saygın müşterilerimize borçlu olduğumuzu herzaman hatırlar ve sonsuz teşşekürlerimizi sunarız.

Her geçen sene sektörel fuarlarda güçlenerek ve daha uygun fiyata daha kaliteli hizmet almanız için kendimizi yeniliyoruz.

2010 yılından itibaren KOSGEB destekli iş gezileri ve Destekli fuar turları düzenlemekteyiz. 2015 yılı sonuna kadar tüm organizasyonları tamamen DIGITOUR üstlenirken, Kosgeb yönetmeliği değişikliğinden dolayı 2016 yılı ve sonrası sadece sektörel kurum, kuruluş ve Ticaret, Sanayi odaları ile ortak işbirliğiyle gerçekleştirmekteyiz. Aşağıda ismi geçen tüm fuarlar Bölgesine göre değişen en az %50 destekli fuarlardır. Anca unutulmamalıdır ki Fuarlar tek başına kosgebseyehat desteği için yeterli değildir. En az 10 (aynı sektörden) firma ile ikili görüşme yapılması gereklidir.

Kısaca sektörelbazdaDIGITOUR un düzenlediği fuar turlarımız hakkında

Medikal sektör ve hastahane guruplarına çalıştığımız fuarlar MEDICA Düsseldorf,  ARABHEALTH Dubai,CMEFShenzhen AFRICA HEALTH Johannesburg, başlıca olanlardır. Dünyada yaklaşık 36 medikal ve hastahaneekipmanları fuarı bulunmaktadır.

Gıda ve Gıda makineleri ve ekipmanları sektörlerine çalıştığımız başlıca fuarlar, ANUGA Köln, SIAL Paris, GULFOOD Dubai, ANUGA FOODTECH Köln, ISM Köln, GULFOOD MANUFACTORING Dubai, SWEETMIDDLEEAST, bu fuarlar sektörün en büyükleri olmakla birlikte dünyada yaklaşık 100 e yakın gıda ve teknolojileri fuarı düzenlenmektedir.

Plastik ve Kauçuk hammadde,makine ve ekipmanları sektörlerine çalıştığımız fuarlar dünyanın en büyük sanayii fuarlarından birkaçını oluşturmaktadır. Hayatımızın hemen hemen heranında hissettiğimiz ve kullandığımız bu sektörün başlıca fuarları;                 K plastic&rubberDüsseldorf, PLAST Milano, CHINAPLAST Guangzhou,    FEIPLAST Sao Paulo. Sektöre paralel kablo ve yan ürünler fuarları ile birlikte uluslar arası irili ufaklı 120 fuar düzenlenmektedir.


 

AMBALAJ ürünleri ve Ambalaj Makineleri söktöründe organize olduğumuz başlıca fuarlar; INTERPACK Düsseldorf, EMBELLAGE Paris, IPACK IMA Milano, METPACK Essen, SINOPACK Guangzhou sayılabilir. Bu sektör Matbaa, baskı sistemleri ve Gıda sektörleri fuarlarıyla paralel yapılmakta ve birbirlerini tamamlayıcı yan sektörler olarak dikkat çekmektedir.

MATBAA Sektörü , Baskı Sistemleri Reklamcılık ve Gazetecilik Furları birbirinden ayrılmıyacagı için hepsini yanyanayazdık,sebebi fuarlarda hepsi birbirinden etkilenmekte ve organize haraket etmektedir yani ayrılamazlar. Sektörün en büyüğü ve dört yılda bir Düsseldorf da yapılan DRUPA fuarıdır. Sektörün en önemlilerinden biri de FESPA bu fuar her yıl dünyanın değişik şehirlerinde düzenlemektedir. LABELEXPO Brüksel fuarıda baskı sistemlerinin önemli matbaa sektöründen ayrılmaması gereken bir diğer büyük fuarımız.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN