Hakkımızda

Tilla 1987 yılında kuruldu. İlk olarak filmdruck el baskı yapmaya başladık. 1992 yılında tarihi ipek merkezi Kozahan’da Tilla adıyla ilk mağazamızı açtık.2009 yılında Tilla dijital baskı ve ürün üretimiyle faaliyet alanını arttırdı.Kapasitemizin %80’i ipek imalatı ve %20 si ise polyester, viskos, pamuk, naylon vb. diğer kalitelerin imalatından oluşmaktadır.

Gizia, Beymen, Sarar, İpekyol, Koton, Arzu Kaprol, Ng Style, Triko Mısırlı, Sura ve Balse gibi pek çok dünya markasına da fason imalat yapmaktayız.

Bursa, İzmir/Alaçatı, İstanbul ve Bodrum da olmak üzere, Türkiye çapında 6 adet kendi mağazamız, online mağazamız, 3 adet de franchise mağazamız bulunmaktadır.

Yeni trendleri, renk ve baskı tasarımlarını takip ederek her sezon ürünlerimizi yenilemekteyiz.Ayrıca alamet-i farikamız olan Osmanlı Koleksiyonumuz bulunmaktadır. İpek eşarplarımızı, fularlarımızı, baskılı kumaşlarımızı ve bayan giyim ürünlerimizi tasarlayıp, üretip satışını yapmaktayız.

ABOUT US

Tilla was established in 1987. At first , engaged in hand screen printing. In 1992, we established our own store under Tilla brand at a historical silk bazaar Kozahan / Bursa. Tilla expanded her operations by adding digital printing and garment production facilities to widen her scope in 2009. 80% of our capacity is silk production and 20% is other fabric qualities as polyester, viscose, cotton, nylon etc.

We also have been custom manufacturing many world wide brands as Gizia, Beymen, Sarar, İpekyol, Koton, Arzu Kaprol, Ng Style, Triko Mısırlı, Sura and Balse.

Across Turkey we have 6 stores of our own, an online store and 3 franchise stores which take place in Bursa, İzmir/Alaçatı, İstanbul and Bodrum.

Following all new trends, colours and print designs we renew our products every season.There is also a classical Ottoman Design Collection which is our ideograph.We design, produce and sell silk scarves, foulards, printed fabrics and womenwears.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN