Hakkımızda

Hedef Copy  1996 yılında Beyoğlunda  beşinci katta  toptan kırtasiye malzemeleri  pazarlamasını yapmak için 20-22 yaşlarında iki arkadaş tarafından kuruldu. Daha sonraki yıllarda ortaklıkları bitsede arkadaşlıkları bitmedi. Uzun bir yolculuktu bizimkisi ve henüz başındayız bu serüvenin, yapıtklarımız yapacaklarımızın yanında kum tanesi kadar kalır, tabii ömrümüzün yetiği kadar. Tam 17 yıl oldu Hedef Kırtasiye /Copy center  hayatımızın en önemli merkezine oturdu. Hedeflerimiz vardı bu yüzden firmamızın adın hedef koyduk. Başarı tesadüfi değildir bunu işin içine girince daha iyi anlıyor insan.
 
İlk Yıllarımız da ciddi zorluklar yaşadık krizler dövizin aşırı oynaklığı bizi gerçek anlamda çok sıkıntılı zamanlar yaşattı. Ve 2000 yılında bu işin işhanının içinde daha fazla sürdürülemeyeceğini gördük  ve ilk perakende mağzamızı Taksimde Talimhane de açtık.Bu bizim çıkış noktamız oldu. Perakende nakit sıkıntımızı hafifleti ve daha rahat yatırım yapabilme kabiliyeti kazandırdı. Bu yatırımları hep yeni teknolojiye yaptık. Teknolojimizi Sürekli yeniledik ve yıl 2005 de daha büyük ikinci yerimizi açtık Xerox Canon ve Hp ile güc birliği yaparak onların desteği ile ve müşterilerimizin istekleri doğruldusunda yeni yatırımar yaparak Teknolojimizi ve Profesyonel Kadromuzu Genişlettik.Artık sadece ofi s kırtasiye değildik. Hedef copy markasını yarattık.Rakiplerimiz önceleri kırtasiyeden ,copy center a dönüşümüzü görmezden gelip ciddiye almadılar. Fakat zaman herşeyin ilacıydı ve o rakirplerimizden çoğu tarihin tozlu sayfalarındaki yerlerini aldılar.Çok çalıştık ve hiçbir zaman müşterilerimizi aldatmadık doğru bildiklerimizi asla söylememzlik etmedik .Bunun Mükafatını aldık ve işimizi büyütme yolunda ilerliyoruz. Hedef copy center 2011 yılında taksimde kendi binasındaki yerine geniş format baskı yapabilen yeni jenerasyon makineler ile bir üretim tesisi kurdu.Burada dijital baskı dünyasının tüm yenilikleri ile müşterilerimizi buluşturduk. Kağıda baskı dan  tekstile  kupadan tişörte ciltlemeden branda baskıya yüzllerce ürünü bu tesisimizde üretmenin gururunu yaşıyoruz.
 
Hedef Copy 17 yıldır bu sektörün tüm zorluklarına rağmen büyümesini sürdürdü . Birçok Badire atlattık krizler atlattık kötü niyetli dost sandığımız kişiler ile karşılaştık hepsi ile başetmek tabii ki zor oldu fakat sorun değildi biz bu işi hakkı ile yapmaya kendi kendimize söz vermiştik ve yapmaya devam edeceğiz. Müşterilerimizin desteği ile hedef copy her zaman büyümeye ve teknolojiyi takip etmeye devam edecek .Hedefimiz büyük ve daha yolun çok başındayız Mutlaka daha iyi işler yapacağız.
 
Dijital baskı Çözümleri demek hedef copy center ile özdeşleşene kadar şubeler açmaya devam edeceğiz . İşlerimizin daha yoğun ve daha iyi olması için tüm arge ve reklam çalışmalarımızı yapıyoruz. Hiç kimsenin arkasından bakmadan sadece ileriye bakarak ,Niyeti bozukları eleyerek ,Kötüler arkada kalsın diyerek ilerlemenin gururunu ve özgüvenini yaşıyan hedef copy yönetimi çalışmak ibadettir şiyarı ile yorgunluk bilmeden çalışacaktır.
 
Hedef Copy de  Renkli Fotokopi , Renkli Print , Siyah Beyaz Fotokopi , Siyah Beyaz Print , Poster Baskı Roll-Up Baskı ,Banner Baskı,Ozalit Baskı ve Kopyalama Canvas Baskı , Folyo Baskı , Folyo Kesim ,Folyo Bas-Kes, One van Vision , Baskı Foto Blok Uygulama, Forex Uygulama ,Amerikan Cilt ,Spiral Cilt, Isısal ve Bez Cilt Cd-DVD Çoğaltma, Puzzle Baskı, T-Shirt Baskı, Kupa Baskı ,Rozet Yapımı ,Yastık Baskı Bayrak Baskı, Şapka Baskı, Araç Giydirme, Magnet Baskı ,Amerikan Servis Baskı, Scanner A0 Renkli Tarama Grafik Tasarım, PVC-Laminasyon Matbaa Hizmetleri Ofis Kırtasiye Malzemeleri Display Ürünler ile Tüm Türkiyemizin Hizmetindedir.
 
Müşterilerimiz bizim dostlarımızdır ve bizim varoluş nedenimizdir bu nedenle hepinizi saygı ile selamlıyor ,gelecek günlerimizin çok daha iyi olmasını diliyoruz.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN