Hakkımızda

Cihangir Yoga, İstanbul’da yaşayan ve Hatha Yoga’nın en güncel yöntemlerini öğreten hocaların oluşturduğu bir topluluktur. Rebekka Haas Çetin, Zeyneb Uras, Emir Uras ve Chris Chavez’in ortağı olduğu Cihangir Yoga, “Herkese Yoga” felsefesi ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Cihangir Yoga’nın Cihangir, İstinye ve Caddebostan’da, haftada 250’den fazla ders sunan üç stüdyosu bulunmaktadır. Herhangi bir üyelik ya da ders paketiyle her üç stüdyodan da faydalanabilirsiniz.

Cihangir Yoga, İstanbul’daki binlerce öğrenci ve yüzlerce hoca için bir başlangıç noktası olmuştur.

Cihangir Yoga’nın Hocalık Eğitimilerini tamamlayan pek çok hocamız, kendi yollarını takip ederek Temel Yoga, Yin Yoga, Akış, Power, Yoga Terapi, Hamile ve Çocuk yogası gibi tekniklerle geri dönmüş, bu teknikleri paylaşarak ve öğreterek topluluğumuzu zenginleştirmiştir. Cihangir Yoga çatısı altında tüm bu dersler kurucularının rehberliğinde sunulmaktadır.

Cihangir Yoga’da amacımız, öğrencilerimizin ve hocalarımızın gelişimine katkıda bulunmak ve destek vermektir. Programlarımız sürekli yenilenmektedir. Şu anda öğrencilerimize 200 ve 300 saatlik sertifikalı hocalık eğitimi programını tamamlama fırsatı sunuyoruz. 200 saatlik sertifika programını tamamlayan yeni hocalar Cihangir Yoga’da staj dönemine başlama fırsatına sahip oluyor. Görüyoruz ki bu staj dönemi yeni hocalar için paha biçilmez bir tecrübe oluşturuyor, profesyonel olarak çalışmaya başlamak için gereken özgüveni sağlıyor.

Hocalarımızın sürekli gelişimini sağlamak için onları staj dönemi, kurslar ve ders vermekle daha da geliştiren bir yapı oluşturduk. Bu yapı aynı zamanda yoga öğretmek konusunda uzun süreli ve derin bir bağlılık gösteren hocaları da kabul etmektedir.

Yoga asana derslerimizin yanı sıra meditasyon, nefes teknikleri dersleri, masaj, homeopati, aile dizimi seansları ve Owokun tarafından düzenlenen Osho terapistleriyle kurslara da katılabilirsiniz.

Cihangir Yoga’da amacımız, öğrencilerimizin ve hocalarımızın gelişimine katkıda bulunmak ve destek vermektir. Programlarımız sürekli yenilenmektedir. Şu anda öğrencilerimize 200 ve 300 saatlik sertifikalı hocalık eğitimi programını tamamlama fırsatı sunuyoruz.

Cihangir Yoga’nın tanınan pek çok eğitmenlik programı bulunmaktadır. Chris Chavez’in verdiği “Chris Chavez ile 200 Saatlik Hocalık Eğitimi”,  Zeyneb Uras, Naz Şarman ve Yiğit Zırtıloğlu’nun verdiği “Cihangir Yoga’nın Temelleri 200 Saatlik Hocalık Eğitimi”, Paul Grilley tarafından desteklenen ve Berivan Aslan Sungur’un verdiği Yin Yoga Eğitimi, Gary Kraftsow’un öğrencisi Banu Çadırcı ile Yoga Terapi eğitimleri. Defne Suman da İstanbul’da olduğu dönemlerde Shadow Yoga deneyimlerini öğrencilerimize aktarmaktadır.

Cihangir Yoga aynı zamanda 300 saatlik ileri seviye eğitimi ile yetkin hocalar yetiştirmektedir. Cihangir Yoga 300 Saat Dönüştürücü Yaşam ve Hocalık Yolu Türkiye’nin vedünyanın en kapsamlı ve derinlikli eğitimlerinden biri için deneyimli hocalarını uluslararası hocalarla  bir araya getirmektedir.

Cihangir Yoga 300 saat Dönüştürücü Yaşam ve Hocalık Yolu, daha önce Yoga Alliance onaylı bir 200 saatlik eğitim tamamlamış öğrencilerin, çalışmalarını, pratiklerini ve hocalıklarını geliştirebilmeleri için tasarlanmıştır.

Sertifika programlarını tamamlayan yeni hocalar Cihangir Yoga’da staj dönemine başlama fırsatına sahip oluyor. Görüyoruz ki bu staj dönemi yeni hocalar için paha biçilmez bir tecrübe oluşturuyor, profesyonel olarak çalışmaya başlamak için gereken özgüveni sağlıyor.

Hocalarımızın sürekli gelişimini sağlamak için onları staj dönemi, kurslar ve ders vermekle daha da geliştiren bir yapı oluşturduk. Bu yapı aynı zamanda yoga öğretmek konusunda uzun süreli ve derin bir bağlılık gösteren hocaları da kabul etmektedir.Cihangir Yoga aynı zamanda uluslararası organizasyonları ile tanınmaktadır. Elena Brower, Donna Farhi, Godfrey Devereux, Seane Corn, Sianna Sherman, Douglas Brooks, Carlos Pomeda, Konstantinos Charantiniotis, Nico Luce ve Meghan Currie gibi pek çok önemli yoga hocası ile kurslar düzenlemekteyiz.

Sertifikalı hocalarımız emniyetli ve dikkatli bir biçimde ders vermektedir. Yine de lütfen yeni başlayanlar bölümünü ve ders tariflerini okuyun ve böylece birlikte en emniyetli ve etkin biçimde yoga yapabilelim.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN