Hakkımızda

Felsefemiz

Bir dünya markası olan Zeki, her detayda evrensel standartları yakalamayı, konusunda öncü olmayı prensip edinmiştir. Her zaman en yeni teknolojiyi, en kaliteli malzemeyle buluşturan Zeki, çağdaş pazarlama teknikleri ve bilişim teknolojilerini (sanal mağaza vb) kullanarak 5 kıtada, 25 ülkede bulunan müşterilerine hızlı ve hep en yüksek standartlarda ulaşmayı amaçlar.

Vizyonumuz

Yaratıcılığı dünya tarafından onaylanmış, son derece dinamik ve müşteri odaklı bir marka olan Zeki’nin amacı ulusal ve uluslararası mayo sektörü başta olmak üzere, iç çamaşırı sektöründe de üretim satış ve pazarlamasında öncü olmaktır

Uluslararası başarısının verdiği güçle, pazardaki yerini daha da sağlamlaştırarak dünyada zirvede olmayı hedeflemektedir.

Misyonumuz

Dünyada ülkemizin adını duyuran tek Türk markası olan Zeki, böylece bir yandan plaj modasına yön vermekte, diğer yandan dolaylı olarak Türkiye’yi tanıtmaktadır.

Çünkü bilindiği gibi, bir ülke markalarıyla yaşar. Bu noktadan hareketle, misyonumuz, ülkemizi uluslararası platformda temsil etmek, dünyada yaşanan küresel gelişmelerin etkilerinden tüketicilerimizi koruyarak onlara en kaliteyi sunmaktır.

Başarılarımız

56 yıldır yaratıcılığın ve prestijin sembolü: 1958′de İstanbul’da kurulan Zeki Triko, bugün plaj modasında dünyaya öncülük yapıyor. 1984 yılına kadar triko ve konfeksiyon imalat ve ihracatı yaptıktan sonra mayo, bikini ve aksesuar imalat ve ihracatına başlayan Zeki Kasım 2002′den itibaren kadınların iç dünyasını da zenginleştiriyor.

Zeki, iç çamaşırı ve ihracatında da oldukça iddialı. Zeki Triko, dünya plajlarına her yıl milyonlarca mayo ve bikini armağan ediyor. Yüzlerce model, yüzlerce desenle farklı tarzlara ve zevklere sahip dünya kadınlarını plajlara hazırlıyor.

Zeki dünya basınında saygınlığıyla önemli yeri bulunan 50 dergide kapak oldu. Bunun yanında 250 gazete ve dergide haberleri çıktı. Türkiye’nin sesini duyuran ilk Türk markası… “Made in Turkey” imzasıyla dünya plaj modasına yön veren Zeki, aynı zamanda ülke tanıtımında da önemli bir misyona sahiptir.

Yönetim

Yönetim Kurulu Başkanı Zeki BAŞESKİOĞLU
Firma Kuruluş Yılı: 1958
Markası: ZEKİ

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN