Hakkımızda

Forsen Makina Servis Ticaret A.Ş

Forsen Makina Servis Ticaret aş 2000 yılında Türkiye ve komşu ülkelerde distiribütörlük çalışmaları ile çalışma hayatına başlamıştır. Günümüzde Forsen Makina olarak liman, geri dönüşüm, inşaat vinçleri ve elleçleme makineleri, ataçmanları üreten alanında lider olan firmaları temsil etmektedir. Satış ve pazarlama çalışmalarının yanında müşterilerine tam donanımlı olarak teknik servis ve orjinal yedek parça hizmeti sağlayan satış sonrası hizmetler ve teknik servs bölümü bulunmaktadır. Teknik servis departmanında görev alan teknisyenleri, teknikleri ve mühendisleri ile müşterilerinin taleplerine en kısa sürede cevap vererek iş kayıplarını en aza indirgemektedir.

 

Misyonumuz

Dinamik takım çalışmamız ile müşterilerimizin beklentilerini yerinde ve zamanla karşılamak sorumluluğumuzdur. Hedef alanımız sadece olduğumuz şehir Ya da iç market değil aynı zamanda sahil kenarında olan yabancı ülkeler için de sorumluyuz. Bu sektörde geniş bir tecrübe ve bilgimiz var ve bu tecrübelerimizi sorumluluk alanımızdaki müşterilerimize yaymaktan zevk duyuyoruz.

 

Vizyonumuz

Vizyonumuz yenilikçi ve modern stratejilerle kabul edilen sorumlukları yeni pazar sstratejilerine entegre etmektir, marka değerinin arttırılmasında yardımcı olmak ve oluşturulmasında yeni fırsatlar sağlamaktır böylece ticari ilke ve bizi en üst düzeyde temsil eden şirket profilleri teşvik edilmiş olacaktır. Bizim “Sattığımız makine hala bizim makinemiz olarak görülür.” sloganımız Müşterilerimiz tarafından alınmış her makinaya nasıl baktığımızı anlatır.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN