Hakkımızda

Alternatif Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 1998’de kuruldu. Tamamı yurtdışında eğitim almış ve yaşamış olan kurucu ve çalışanlarıyla kısa sürede alanının en iyisi olmayı başaran Alternatif ard arda atılımlar yaparak sektörde bir çok yeniliğin ve gelişmenin öncülüğünü yapmıştır.

Öğrencilerinin ihtiyaçlarını temel alarak, bireysel bazda çözümler üretmedeki başarısının yanı sıra, Alternatif, Yurtdışı Eğitim alanında eksikliği hissedilen “bilgi” yetersizliğini, Türkiyenin ilk ve en kapsamlı, sürekli gelişen eğitim portalı olan (www.dilokulu.com) sitesine destek vererek, gelişmesine en büyük katkı sağlamıştır. Alternatif, Türkiyenin en büyük haber portalı olan başta Hürriyet (http://www.hurriyetim.com.tr/genc/yurtdisi ) olmak üzere www.egitimhaber, www.ogretmenlersitesi.com, www.turkish-media.com gibi bir çok sitenin de Yurtdışı Eğitim içeriklerini hazırlayarak öğrencileri ve ebeveyinleri bilgilendirme görevini yapmıştır.

Alternatif, Sosyal sorumluluk bilincine sahip bir kurumdur. Türkiye’de ilk defa Hürriyetim, British Council ve British Airways gibi alanlarının en iyilerini biraraya getirerek 42 Türk gencine İngiltere’de dil okulu bursu (konaklama ve gidiş dönüş uçuşları dahil olmak üzere) sağlamıştır. Alternatif aynı sorumluluk bilinciyle yurtiçinde de alanlarının önde gelen kurumları olan Bil Eğtim kurumları ve Hurriyetim.com bir araya getirip, bir bilgi yarışması düzenlemiş bunun sonucunda bir çok kişiye bilgisayar ve İngilizce bursu kazanma şansı sunmuştur. http://www.hurriyetim.com.tr/bilkazan

Alternatif, Öğrenci ve velilerin Yurtdışı eğitim konularındaki bilgilenme ihtiyaçlarını dikkate alarak kurulan Türkiye’nin en kaliteli yurtdışı eğitim fuar organizasyonu olan Edufairs’in kurucularından biri olup aynı zamanda sponsorudur.

Alternatif’in ISO 9001 kalite politikası

Alternatif, sunduğu hizmetlerde, eğitimin yaşamın ayrılmaz bir parçası olduğu gerçeğini göz önünde bulundurarak hareket eder.
Bu anlayışla yurtdışı eğitim konusunda hazırladığı kişiye özel yaklaşım ve ilgi ile kişilerin en doğru, ülke, bölge, okul ve program  tercihleri yapmalarına yardımcı olur.
Bunu gerçekleştirirken, konusunda uzman eğitim danışmanları ile; nazik, güler yüzlü ve bireyi merkez alan bir yaklaşımı esas alır.
Sürekli gelişme ve iyileştirme ilkesinin gereği olarak, kalite anlayışımızın ve kurumsal gelişimimizin sürekliliği için; eğitim danışmanlarımız kurum içi hizmet ve eğitim programlarımız hakkında eğitim faaliyetlerine  tabi tutulur.

ALTERNATİF YURTDIŞI EĞİTİM, GÜVENİLİR DANIŞMANLIKTIR


Çünkü. . .

1-Profesyonel ve deneyimli

Binlerce Türk öğrencisini dünya genelinde dilokulu ve üniversitelere başarıyla yerleştirmiştir ve her gün buna yenileri eklenmektedir.

2-Tanınırlığa sahip
Alternatif başarısı ve kaliteli servisleriyle dünya çapında şöhret sahibi dil okullarından çok sayıda takdir belgesi almıştır.

3-Ücretsiz Danışmanlık

Profesyonel ve deneyimli danışmanlarımız tarafından sunulan detaylı yurtdışı eğitim danışmanlığı hizmetlerinin tamamı ücretsizdir!

4-Sorunlarınızın tümüne tek merkezde çözüm

Dil okulu ya da üniversiteye yerleştirme işlemleri, konaklamanın ayarlanması, uçuş ayarlamalarının yapılması, vize, IELTS, TOEFL, GMAT, GRE sınavlarına başvuru ve ihtiyacınız olabilecek tüm sorunları burada birlikte çözüyoruz.

5-Üniversite garantisi

ABD, İngiltere, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda’da uluslararası tanınırlığa sahip üniversitelere giriş garantisi

6-Çok zengin kurs seçenekleri

Tamamı akredite dil okulları ve üniversitelerimizin zengin ve prestijli programlarını seçme imkan

Yurtdışı Eğitim ile ilgili sorularınız için bize yazabilir, telefon edebilir veya misafirimiz olabilirsiniz. Unutmayın danışmanlık hizmetimiz ücretsizdir…

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN