Otel Şu anda açık

Hotel Gritti Pera

(0 Yorum)
4
Görüntülenme - 165 Yorum Yap

Hakkımızda

Taksim'in kalbinde yer alan Hotel Gritti Pera, düz ekran uydu TV ile donatılmış klimalı odalar sunmaktadır. Otelin tüm alanlarında ücretsiz Wi-Fi erişimi sağlanmaktadır.

Gritti Pera'nın eski Fransız mimarisinde tasarlanmış konaklama birimlerinin tümünde saç kurutma makinesi, terlik ve ücretsiz banyo malzemeleri içeren özel banyo ile oturma alanı bulunmaktadır. Birimlerden bazılarında balkon ve yemek alanı da vardır.

Ek ücret karşılığında kuru temizleme ve ütü hizmetleri verilmektedir. Masaj uygulamaları da sunulmaktadır. Araba kiralamak mümkündür.

Güne restoranda kahvaltıyla başlayabilirsiniz. Gritti Restaurant'ta ayrıca öğle ve akşam yemeğinin de tadını çıkarabilirsiniz. Otel bünyesinde çeşitli içeceklerin tadına bakabileceğiniz bir çatı bar ve pub da bulunmaktadır.

Talep üzerine ve ek ücret karşılığında 19 km uzaklıktaki İstanbul Atatürk Havalimanı'na havaalanı servisi ayarlanabilir. 

Bu tesis ayrıca İstanbul'daki en iyi puan alan konumlardan birinde bulunuyor! Bu bölgedeki diğer tesislerle karşılaştırıldığında konuklar burasının konumunu daha çok beğeniyor.

Bu tesis ayrıca İstanbul'daki en iyi fiyat/fayda oranına sahip! Bu şehirdeki diğer tesislerle karşılaştırıldığında konuklar paralarının karşılığından daha fazlasını alıyorlar.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN