Hakkımızda

Döner tutkunlarının Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde önemli uğrak yerlerinden birisi olan Kasap Döner, Beyoğlu Belediyesi’nden “Beyaz Zambak Belgesi”ni almaya hak kazanmış yerlerden birisi. Belediye Başkanımız Ahmet Misbah Demircan’ın selamlarıyla Smart Beyoğlu Ekibi olarak önceden randevulaştığımız Kasap Döner’in İşletme Müdürü Cenk Çalışkan karşılıyor bizleri. 3 katlı ve oldukça şık bir dekorasyona sahip olan mekân epey hareketli. Kimisi arkadaşıyla, kimisi ailesiyle kimisi de yalnız başına olan döner tutkunlarının biri giriyor biri çıkıyor Kasap Döner’e…

“İstiklal Caddesi’nde olmanın yüksek avantajı” diyoruz ve Kasap Döner’in Tünel Şube Müdürü Cenk Çalışkan’a, Kasap Döner markasının çıkışını ve Beyoğlu’nda olmanın avantajlarını soruyoruz. Sözü şimdi de İşletme Müdürü Cenk Çalışkan’a bırakıyoruz:

“10 yıldır gıda sektöründe çalışıyorum. Son 1 yıldır da Kasap Döner İstiklal Caddesi Tünel Şubesi’nde Şube Müdürü olarak çalışıyorum. Kasap Döner, Erzincan menşeli bir markadır. Dededen kalma Kasaplık mesleğini, Afyon’da kurdukları Besi Çiftliği ile geliştiren Sarıtaş Ailesi, Kasap Döner markasıyla ilk şubesini Üsküdar’da 2011’de açtılar. Kasap Döner, et döneri Dünya’ya tanıtmak için yola çıkmış bir markadır.

Etler, Afyon’daki markamıza ait olan besi çiftliğinden hergün dondurulmadan geliyor. Dönerimiz, biftek dediğimiz etten yapılıyor. Afyon’dan günlük olarak gelen etler, ustalarımız tarafından özenle şişlere takılıp tüm şubelerimizde eş zamanlı olarak müşterilerimizin hizmetine sunuluyor.

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi, Türkiye’nin önemli noktalarından birisi. Günde 2 milyona yakın insanın gelip geçtiği ve özellikle Turist nüfusun yoğunlukta olduğu bir yer. O yüzden biz de Kasap Döner şubemizi burada açtık. Markayı burada tanıtmak çok önemli.

Beyoğlu Belediyesi’nin verdiği Beyaz Zambak Belgesi, baştan beridir önemsediğimiz bir kampanyadır. Her restaurantta, lokantada olması gerekir. Çünkü insanların restauranta girerken oranın Belediye tarafından denetlendiğini, hijyen konusunda rahatlıkla tercih edebileceklerini gösteren bir belge olduğu için hem müşterilerimiz için hem de bizim için önemli.

Kasap Döner olarak son sözümüz şudur; Hamburger çocuklarına döner yedirmeye geldik”

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN