Hizmet Şu anda açık

Türk Telekom

(0 Yorum)
4
Görüntülenme - 276 Yorum Yap

Hakkımızda

175 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Türk Telekom, Türkiye’nin en büyük entegre telekomünikasyon şirketidir. Müşterilerin hızla değişen iletişim ve teknoloji ihtiyaçlarına en güçlü ve en doğru şekilde cevap verebilmek amacıyla 2015 yılında “müşteri odaklı” ve entegre bir yapıya geçerek; Türk Telekom, Avea ve TTNET kapsamındaki ürün ve hizmetleri tek çatı altında toplamıştır. Ocak 2016 itibariyle ise Türk Telekom markasıyla yoluna devam etmektedir.

Türk Telekom, “Türkiye’nin Dörtlü Oyuncusu” olarak mobil, sabit ses ve genişbant ile TV hizmetlerini tek noktadan sunmaktadır. Ürün ve hizmetlerini, “Bireysel” ve “Kurumsal” iş birimleri altında müşteri odaklı bir yaklaşımla yeniden yapılandırmıştır. Türkiye’nin en ücra köşelerine kadar uzanan geniş hizmet ağının yanısıra mobil, sabit ses, genişbant ve TV hizmetleri kapsamında zengin ürün çeşitliliğine sahiptir. Ayrıca grup şirketleri Innova ile IT Danışmanlığı, Argela ile IT ürün ve yazılım hizmetleri, AssisTT ile Çağrı Merkezi hizmeti, Sebit ile eğitim içerikleri, TT International ile toptan veri ve kapasite hizmetleri sunmaktadır. Türkiye’yi yeni teknolojilerle buluşturma ve bilgi toplumuna dönüşüm sürecini hızlandırma vizyonuyla, 81 ilde 34 binin üzerinde çalışanıyla hizmet vermektedir.

Toplumun bilgiye erişiminde önemli bir görev üstlenen Türk Telekom, sürdürülebilir ekonomik büyüme ve toplumsal kalkınma için temel itici güç olan bilişim teknolojilerini Türkiye’nin her köşesinde kullanıma sunmaktadır. Geliştirdiği ürün ve hizmetlerle ekonomik, sosyal veya fiziksel sebeplerle toplumsal hayata katılamayan tüm kesimlerin bilgiye erişimine katkıda bulunmaktadır. Bu anlayışla, internet kullanımını teşvik eden ve Birleşmiş Milletler tarafından dünyaya örnek gösterilen “İnternetle Hayat Kolay” projesinden, az görenlerin bağımsız ve kendinden emin bireyler olarak yaşamlarını sürdürmesini destekleyen “Günışığı” projesine kadar; dezavantajlı gruplar nezdinde engelleri ortadan kaldırmaya yönelik onlarca proje yürütmektedir.

Türk Telekom köklerinden aldığı güç,  sahip olduğu deneyim ve geleceğe dönük yüzü ile Türkiye’yi küresel arenada önemli bir oyuncu haline getirme vizyonuyla çalışmalarını sürdürmektedir. Türkiye’yi küresel platformda dijital bir üs haline getirerek, sadece Türkiye’nin değil; ulaşım, enerji, finans gibi sektörlerde, dünyanın internet trafiğinin Türkiye üzerinden gerçekleşmesini hedeflemektedir.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 09:00 - 21:00
  • Salı 09:00 - 21:00
  • Çarşamba 09:00 - 21:00
  • Perşembe 09:00 - 21:00
  • Cuma 09:00 - 21:00
  • Cumartesi 09:00 - 21:00
  • Pazar 09:00 - 21:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN