Mağazalar Şu anda kapalı

LTB Giyim

(0 Yorum)
4
Görüntülenme - 522 Yorum Yap

Hakkımızda

 

Turquality Projesinin ışığında, 1994 yılından beri SPOR GİYİM MODASINDA LİDERİZ. Türkiye Denim Pazar’ındaki önemli konumuyla LTB, stratejilerini kısa ve orta vadeli potansiyel verim üzerine belirlerken uzun vadede alınacak sonuçları da göz önünde bulunduran ve sevilen üyelerimizden biri.

Türkiye ve yurt dışında hazır-giyim perakende sektöründe hizmet veren LTB, dikkatini modaya kaydıran ve yeni ortaya çıkan pazarlara öncelik vermektedirGenç bir ruhun tutkusuyla gelişmeye ve öğrenmeye devam ederek müşterilerimize heyecanımızı sunuyoruz. Bu da, genç ve orta yaşlı jenerasyonun LTB’yi tercih etmesinin ana nedenidir. Moda dünyasıyla içli dışlı olan dinamik ve yaratıcı tasarım ekibi, yüksek denim teknolojisi ve 60 yıldan fazla süregelen bilgi, birikim ve tecrübeyle birleşince, başarı kaçınılmaz oluyor Bir denim markası olarak LTB, ürünleri 71 ülkede her türlü müşteri profiline uygun olan bir dünya markası. LTB; atlet, t-shirt, gömlek, etek, takım elbise, ceket, pantolon, kazak, spor giyim, şort, kemer, çanta, şapka, iç giyim ve özellikle, dokuma, örgü, triko ve aksesuar gruplarından oluşan geniş bir yelpazeye sahip.

 

SA 8000’e katılabilen ilk Türk Denim markası olmanın verdiği haklı gururu zevkle taşıyoruz.

 

Grup

   

Biz, 1948’de Eskişehir’de kurulan DÜNYA ÇAPINDA bir aileyiz.Çak Grup başta tekstil olmak üzere perakende, kimya, enerji, sigorta aracılık hizmetleri, inşaat, internetten online satış hizmeti, mobilya ve dekorasyon ürünleri üretimi ve satışı ile ithalat ve ihracat alanlarında faaliyet göstermektedir.

İçimizde bulunan 21 şirketimizle, GEÇMİŞİMİZE bağlıyız. Bir ailenin içinde GÜVEN olmalıdır. RENKLİ üyelerden oluşan gerçek bir aile. Biz, BÜTÜNLÜKLE ÇEŞİTLİLİĞE inanıyoruz.

Biz, DOĞAYI ve İNSAN KAYNAKLARINI koruyoruz.  Üyelerimize, müşterilerimize ve ülkemize FAYDA sağlamak ise, bizim KÜLTÜRÜMÜZDÜR. Ailemiz içindeki UYUM, işimizi ele alırken ortaya çıkıyor. Bizi tercih ederek kendi hayatlarına yenilik katmayı seçen kişilere en iyi hizmeti verebilmek için çok çalışıyor ve sürekli olarak kendimizi geliştiriyoruz. İLKEMİZ, aile olarak adlandırdığımız insan kaynağımıza duyduğumuz saygı ile çevre bilinci ve toplam kalite yönetimini baz alarak, teknoloji ile bilgiyi en etkili ve verimli biçimde  kullanıp müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaktır.

Çalışmak için en çok tercih edilen şirketlerden biri olarak felsefemiz, yeniliklerin ışığında sürekli olarak gelişmek. Hızımızı hiç kesmeden, küresel piyasalardaki rekabette konumumuzu korumak için şirketimizin öz kaynaklarını sürekli arttırıyoruz.

KALİTE ÖNCE GELİR. Üretim, yönetim ve çalışma standartlarındaki kalite. Biz, bir markanın kalitesinin, o markanın gücünü tanımladığına inanıyoruz.

Grubumuz, 1998 yılında ISO 9001:1994 Kalite Sertifikasını aldıktan sonra, kalite standartlarının 2001’de yenilenmesinin ardından, kapsamlı bir denetimle ISO 9001:2000 Sertifikasını da alarak kalitesini tescilledi. Tüm bu kalite referanslarının sayesinde ÇAK GRUP, LTB markası ile TURQUALITY PROJESİ’NE  katıldı. 2012 yılında ise Çevre – OHSAS 18001 mesleki sağlık ve güvenlik sertifikasına uygun doğrultuda tüm süreçlerini yönetmeye başladı.

 

 

Merkez

 

 

İstanbul dünya genelinde stratejik olarak önemli bir konumdadır. Asya ve Avrupa kıtalarının merkezinde olan şehir iki kıtanın birleşme noktasında yer almaktadır. İstanbul’ da bulunan yönetim binası 25.000 m²’lik bir alana sahiptir. Tasarım bölümünün de yer aldığı ve farklı ülkelerden tasarımcıların da bulunduğu ekiplerin denim ve nondenim koleksiyonları hazırlanmaktadır, 500 den fazla kişinin performansı ile LTB Jeans’in başarısı devam etmektedir. Son teknolojik gelişmeler ışığında 150.000 m²’lik bir alanda kurulmuş olan İstanbul ve Sakarya’daki iki fabrikada yılda yaklaşık 17 milyon parça üretim yapılmaktadır. Aynı zamanda uluslar arası alanda, bir kısmı ünlü olan marka firmalar için üretim yapmaktayız.

 

 

Mağazacılık Konsepti

 

 

LTB’nin ana stratejisi, yurt içi ve yurt dışında mağazalarını açarken yaş, cinsiyet ve renk gözetmeden her insana ulaşarak büyüme hedeflerini dikkate almak üzerine kurulu. Amacımız küresel bir zincire dönüşmek ve tekstil yaratımının sihirli sürecine inanan yeni üyelerle daha büyük bir aile kurmak.

Mağazacılık konsepti dünya markası olmak ve başarını devamı için çok önemli bir penceredir, markanın imaji ve felsefesini yansıtmaktır. Her sezon yeni fikirler ve projeler tüketicilere daha rahat alışveriş imkanı sunabilmek için geliştirilmektedir. Yeni konsept, yeni denim ruhunu ortaya çıkarıyor. Türkiye de 128 mağaza, 48 den fazla bayi mağazası yer almaktadır, dünya genelinde 8 konsept mağaza, 112 bayi mağazası yer almaktadır, denimin dünya ile buluşması ve dünyanın denim ile buluşmasıdır, 71 ülkede insanları cezp etmektedir

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN