Hakkımızda

Hamburger tutkunusunuz ama artık hamburgerde alışılmışın dışında farklı bir lezzet arayışı içerisindeyseniz Tophane’deki Black Angus isimli mekân size göz kırpıyor. Gerek iç mekân tasarımı gerekse lezzeti gerekse de keyif verici sunumuyla Black Angus’ta bir işletmenin kendisine güvenin en üst düzeyini fark edeceksiniz.

Beyoğlu Belediye başkanımız Ahmet Misbah Demircan’ın selamıyla Smart Beyoğlu Ekibi olarak gittiğimiz Black Angus’ta bizleri işletmenin deneyimli şefi Hikmet Cihangir “şuanda etin en şımarık mekânında bulunuyorsunuz” sözleriyle karşılıyor. İstanbul’un hareketli ve yorucu atmosferinden çıkıp, kendinize vakit ayırıp dinleneceğiniz bir mekâna ayak bastığınızı hissediyorsunuz. Merak ediyoruz ve Black Angus’u bize anlatmasını istiyoruz Hikmet Usta’dan ve sözü kendisine bırakıyoruz:

“Türkiye’de Hamburger konsepti bir hayli değişti. Eskiden var olan burger konseptine yeni soluk getirmiş durumdayız. Firmamızda Stack House (Köfte Evi) konseptindeki hamburgerleri Beyoğlu Tophane bölgesindeki halkımızla buluşturduk. Bunun için sizleri Black Angus’a bekliyoruz.

Bilindiği gibi et sektörü Türkiye’de bir hayli gelişmiş durumda. Hayvanın en değerli kısımlarını nasıl kullanılacağını bilmemiz ürünlerimize de yansıyor. Bu bilgi ve tecrübeyle halkımızı keyif verici lezzetlerle buluşturduk.

Black Angus’a geldiğinizde tavsiye edeceğim ürünler başta Black Burger olmak üzere Şaşlık ve özellikle Lokum ve Kasap Köftemiz olacaktır. Çok memnun kalacağınız lezzetlerdir. Bütün ürünlerimizin tadına bakmak isteyen değerli müşterilerimize ise “etin en Şımarık halini” denemelerini tavsiye ediyorum.

Mekanımız, Beyoğlu’nun en prestijli caddelerinden biri olan Boğazkesen Caddesi’nde Tophane-i Amire’nin karşısındadır.”

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN