Hakkımızda

Pasta denilince İstanbul’da tarihi bir marka tercihiniz var ise Beyoğlu İstiklal Caddesi’ndeki Burç Lebon Pastanesi müşterilerini ağırlayan ender yerlerden birisi olarak sizleri bekliyor. Lebon, Beyoğlu Belediyesi’nden “Beyaz Zambak Belgesi”ni almaya hak kazanmış mekanlar arasında yer alıyor.

Belediye Başkanımız Ahmet Misbah Demircan’ın selamlarıyla Smart Beyoğlu Ekibi olarak önceden randevulaştığımız Lebon Pastanesi İşletme Müdürü Adil Şam karşılıyor bizleri. 2 katlı ve oldukça şık bir dekorasyona sahip olan mekân epey hareketli. Kimisi arkadaşıyla, kimisi ailesiyle kimisi de yalnız başına olan pasta, kek, kurabiye ve profiterol tutkunlarının biri giriyor biri çıkıyor Lebon’a…

“İstiklal Caddesi’nde olmanın yüksek avantajı” diyoruz ve Lebon Pastanesi’nin İşletme Müdürü Adil Şam’a, pastaneyi ve ürünlerini. Sözü şimdi de İşletme Müdürü Adil Şam’a bırakıyoruz:

“1810 yılında kurulan Lebon Pastanesi, İstanbul’un ilk pastanesidir. Lebon Pastanesi’nde 1992 yılından bugüne kadar işletmenliğini yapıyorum. Lebon olarak yaş pasta, profiterol, kek ve kurabiye çeşitleri üretimi yapıyoruz. Ürünlerimiz tamamen doğal ürünlerdir. Müşterilerimiz arasında yabancı dediğimiz kesimlerin önemli bir yeri var. Konsolosluklar, yabancı okullar bu müşterilerimiz arasındadır.

Beyoğlu Belediyesi’ne hijyen kursları, mesleki geliştirme programları nedeniyle teşekkür ediyoruz.”

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN