Hakkımızda

İstiklal Caddesi’ndeyseniz şayet öğrenciyi, sanatçıyı, esnafı, memuru bir arada görebileceğiniz ve zengin menü çeşidine göre çok ucuz fiyatlarla kaliteli bir hizmet alacağınız bir mekân arıyorsanız Balo Sokak’taki 3 katlı Ehli Tat Lokantası sizleri bekliyor.

Sulu yemek, Izgara, tatlı, turşu ve salata çeşitleriyle bir Osmanlı mutfağı sunan Ehli Tat Lokantası’na Smart Beyoğlu Ekibi olarak ziyaret ediyor ve Belediye Başkanımız Ahmet Misbah Demircan’ın selamını iletiyoruz. Self Servis usulüyle çalışan lokantada her yaş grubundan müşterilerin biri giriyor biri çıkıyor. Eline tepsiyi alan tezgâhtan istediği menüyü alıyor ve ister giriş kattaki isterse de bir üst kattaki kapalı veya açık alandaki boş bulduğu masaya oturuyor. Az porsiyon siparişinin bulunmadığı lokantada müşterilerin her biri keyifli. Herkes doya doya ve oldukça ucuza karnını doyuruyor.

Şimdi sözü Ehli Tat Lokantası’nın deneyimli ustalarından Cemal Önal’a bırakalım:

“1976 yılında Beyoğlu’nda başladım lokantacılık işine. Ehli Tat’ta ise 4 yıldır görev yapıyorum. Ehli Tat olarak Balo Sokak’ta kimsenin başaramayacağı hedeflere odaklandık ve hedeflerimize ulaştık.

Müşterilerimiz genellikle sulu yemeklerimizi tercih ettiğinden tezgâhımızda sulu yemekleri ön planda tutuyoruz. Menümüzde ayrıca iddialı olduğumuz ürünler arasında kaşarlı köftelerimiz gibi ızgara çeşitlerimiz de yer alıyor.

Ehli Tat lokantamızın mutfağı müşterilerimize açıktır. Herkesin görebilmesi açısından her zaman hazır durumdadır. Bu yüzden Beyaz Zambak Belgesi’ni Beyoğlu Belediyesi’nden almaya hak kazandık.”

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN