Yeme - İçme Şu anda açık

Esmer Cafe Restourant

(0 Yorum)
4
Görüntülenme - 933 Yorum Yap

Hakkımızda

Beyoğlu’nda Taksim civarındaysanız nezih bir ortamda sabah kahvaltısı, öğlen veya akşam yemeği arayışınız var ise 25 kişilik kadrosuyla İstiklal Caddesi’ndeki Esmer Cafe sizi bekliyor.

Sulu yemek veya ızgara çeşitleri dışında bir tercihiniz var ise İtalyan mutfağına ev sahipliği yapan Esmer Cafe gerek hoş bir iç mekan tasarımı gerekse de hızlı servisiyle size zengin ve alternatif bir menü sunuyor. Tadı damağınızda kalacak makarna çeşitleri, pizza ve çıtır makarna gibi oldukça iddialı ürünlerle müşterilerinin beğenisini kazanmış olan Esmer Cafe, giriş ve üst kat salonunun yanında ayrıca dış mekan alanında da servis hizmeti sunuyor.

Smart Beyoğlu ekibi olarak Beyoğlu Belediye Başkanımız Ahmet Misbah Demircan’ın selamlarıyla ziyaret etmiş olduğumuz Esmer Cafe’nin deneyimli şefi Kasım İlbaş konuk ediyor bizleri. Esmer Cafe’yi merak ediyoruz ve sözü kendisine bırakıyoruz:


“5 yıldır Esmer Cafe İtalyan mutfağının aşçılığını yapıyorum. Firmamızda 12’si aşçı, 13’ü servis personeli olmak üzere toplamda 25 personel çalışıyor. Mutfağımız İtalyan mutfağıdır. Makarna, pizza ve salata çeşitleriyle zengin bir menümüz bulunuyor. Müşterilerimizin önemli bir kısmını yabancı turistler oluşturuyor. İşletmemiz 5 yıl içerisinde hem yemek tercihleri hem de müşteri kalitesiyle güzel başarılar elde etti.

Makarnada, pizzada ve mantıda çok iddialıyız. İnce hamurumuz ve taş fırında pişirmemiz nedeniyle müşterilerimizi ürünlerimize hayran bırakıyoruz. Çıtır mantı dediğimiz ürünümüzle oldukça iddialıyız. Tamamen kendimize ait bir üründür.

Beyoğlu Belediyesi’nin denetimleri neticesinde firmamıza verilmiş olan Beyaz Zambak belgesi önemli bir projedir. Firmamız bu belgeyi almaya hak kazanmıştır. Beyoğlu bölgesindeki kafe, restaurant ve oteller gibi işletmelerin mutfaklarının denetlenerek sağlık konusunda gerekli bilgi ve belgeleri vermelerini önemsiyoruz. Beyaz Zambak kapsamında Smart Beyoğlu tanıtım çalışmasının da bizim gibi şeflerin bu alanda neler yapmak istediklerini çok iyi dile getiren bir proje olduğunu söyleyebilirim.”

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN