Hakkımızda

İstanbul’da denizin keyfi denilince son yıllarda daha da tercih edilmeye başlanan bölgelerden biri olan Karaköy’de tarihi bir mekânda Türk ve Dünya mutfağı lezzetleri arayışınız var ise; Karaköy Gümrük sizi bekliyor.

3 katlı olan ve 1905 yılında yapımı tamamlanan tarihi mekânda Anadolumuzun çeşitli bölgelerindeki lezzetler ile Dünya mutfağından kimi lezzetlere ev sahipliği yapıyor.

Karaköy Gümrük Restaurant’ı şimdi de sektörde 15 yıllık deneyime sahip olan işletme müdüründen dinleyelim:

“Firmamız kendi bünyesinde hem Karaköy Gümrük Restaurant’ı hem de Ara Kafe’yi barındırıyor. Gümrük Restaurant, yeni açtığımız bir yer. Karaköy meydanında 111 yıllık tarihi bir mekânın giriş ve üst katını restaurant olarak çalışıyor. Binamızın giriş katı, biraz daha hareketli, kafe içilebilecek, daha uzun soluklu sohbetler edilebilecek sıcak bir ortamdan oluşuyor.  Birinci katımız ise genelde akşam yemeklerinin tercih edildiği, alakart servis yapılan bir yerdir.

Menü olarak Dünya mutfağı diyebiliriz. Ülkemizde bulabildiğimiz ve kendi mutfağımız olan levrek balığı, ciğer, kokoreç gibi ürünlerimiz de mevcuttur. Laz böreği, mozaik pasta, kaküleli sütlaç gibi Türkiye’nin belirli bölgelerinden esinlendiğimiz lezzetleri kendi yorumlarımızla müşterilerimize sunuyoruz. 

Karaköy Gümrük, sabah kahvaltısıyla başlayıp gece 24.00’e kadar kesintisiz hizmet veren bir işletme. Öğlen yemeklerinde genellikle çevremizdeki müesseselerden gelen müşteri potansiyelimiz bulunuyor. Turistik bir yer olduğundan ülkemize gelen turistleri de burada ağırlamaktayız. Mekânımızda 100 kişiye kadar aynı anda hizmet verebiliyoruz.

Gerek Turizm Bakanlığı’ndan gerekse de Beyoğlu Belediyesi’nden hijyene önem veren bir firma olduğumuza dair belgelerimizi de aldık. Belediyemizden almış olduğumuz Beyaz Zambak Belgesi de bunlardan bir tanesi.”

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN