Hakkımızda

 


Biz Kimiz?

Bonesta Mayo, 1978 yılından beri tekstil sektöründe yer alan köklü bir şirketin, mayo sektörüne de odaklanmasıyla 20 yıl önce üretime başlamıştır. Kısa sürede, üstün kalitesi, vücuda uyum sağlayan titiz tasarım anlayışı ve göz kamaştıran modelleriyle sektörün önde gelen markalarından biri olmuştur. Bonesta markalı mayo ve bikiniler yalnız Türkiye’de değil, yurtdışında da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektedir. Yerli ve yabancı stilistler tarafından tasarlanan, modern çizgilere sahip geniş ürün koleksiyonunda kullanılan İtalyan ve İspanyol kumaş ve aksesuarlar, her ayrıntıdaki özen, en üstün teknoloji ve kalite, Bonesta Mayo’yu farklı kılan özelliklerin başında gelmektedir. İngiltere, Hollanda, İtalya, Yunanistan, Yugoslavya, Almanya, Rusya, Ukrayna, Azerbaycan, Türkmenistan, Gürcistan, Kazakistan gibi birçok ülkede Bonesta ürünleri tercih edilmektedir. Kalite ve fiyat karşılaştırmasında sektörün en üst sıraların yer alan Bonesta, mayo pazarındaki payıyla Türkiye’nin gururudur.


Bonesta, her yıl merakla beklenen, vücuda form veren rahat, estetik, şık, sağlam ve göz alıcı koleksiyonu ile yaşama yeni ilhamlar katıyor, güzel enerjisiyle herkesi sarıyor.

Vizyon

Bonesta, mayo üretiminde kaliteden asla ödün vermeden, rahatlık, konfor ve şıklığı bir arada sunma vizyonuyla hareket eder. Dünya standartlarındaki teknolojisi ve üretimiyle, mayo sektöründe öncü bir marka olma hedefiyle üretimini sürdürür. Dinamik ve yenilikçi yapısı, konunun uzmanı olan tasarımcılarıyla her yıl pazar payını daha da büyütmektedir.

Misyon

Yalnız Türkiye’nin değil, tüm dünyanın tercih ettiği bir marka olma misyonunu benimseyen Bonesta, plaj modasına yön vermenin yanı sıra, tüm dünyada Türkiye’nin adından gururla söz ettirmeyi başaran bir marka olma prensibini taşır. Ülkemizi uluslararası alanda temsil etmenin verdiği büyük sorumluluğun bilinciyle , güven ve kaliteyi en uygun fiyatla sunmaya çalışır.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN