Hakkımızda

2000 yılında hizmet vermeye başlayan Örnektepe Semt Konağı semtin ilk sosyal hizmet merkezidir. Konak düzenlenen eğitim çalışmaları, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikler etkinlikler ile semtin vazgeçilmez öğelerinden biri olmuştur. 

İki kattan oluşan Örnektepe Semt Konağı bünyesinde anaokulu, eğitim sınıfları, çok amaçlı bir toplantı salonu ve Mahalle Muhtarlığı bulunmaktadır. Konağın arka bahçesi ise hem kursiyerlerin hem de semt sakinlerinin gözde dinlenme alanlarından biridir.
Başta içinde bulunduğu Örnektepe mahallesi olmak üzere Fetihtepe , Piyalepaşa, Piripaşa, Halıcıoğlu ve Sütlüce mahallelerine hizmet vermektedir.

Eğitim sınıfları;

Örnektepe Semt Konağı bir makine nakışı atölyesi, 2 derslik ve pasta yemek sınıfı  ile haftanın yedi günü kursiyerlere hizmet vermektedirHer yıl 1000  kursiyere hizmet veren Örnektepe Semt Konağında hobi ve kişisel gelişim kurslarından , meslek edindirme  kurslarına, ilköğretim öğrencilerine yönelik etüd derslerinden sanat derslerine kadar pek çok farklı branşta  eğitim verilmektedir. 

Konakta bayanlara yönelik Dikiş, Nakış, Mefruşat, İğne Oyası, Şiş örücülüğü, Resim, Kasnakta Boncuk gibi el sanatları kurslarının yanı sıra, okuma-yazma, İngilizce vb. kişisel gelişim dersleri verilmektedir. Çocuklara yönelik olarak ise gitar, tiyatro ve resim kursları,Satranç, Ebru,Bağlama ile  İngilizce ve Matematik Etüdleri düzenlenmektedir.

Tüm Eğitimler ücretsiz olup, yılsonunda başarılı olan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalar verilmektedir.

Örnektepe Anaokulu;

Örnektepe Anaokulu 50 yi aşkın öğrenci kapasitesiyle 4-5 yaş grubu çocuklara yarı zamanlı okul öncesi eğitim hizmeti vermektedir. Tam donanımlı bir eğitim sınıfı ile  bir etkinlik odasından oluşan Örnektepe Anaokulu semtin okul öncesi eğitim ihtiyacını karşılayan önemli bir eğitim merkezidir. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 grupta verilen eğitimler ile çocukların kişisel becerilerinin geliştirilmesi, sosyalleşmeleri sağlanmaktadır.

Örnektepe  Anaokulu uzman eğitimci kadrosu ve güler yüzlü personeliyle minik öğrencilerini ilköğretime hazırlarken,   kendine güvenen, sağlıklı, mutlu  birey olmanın temellerini  de  atmaktadır.

Mahalle Muhtarlığı;

Örnektepe Semt Konağı, bünyesinde Örnektepe Mahalle Muhtarına da yer vermektedir. Konağın giriş katında bulunan muhtarlık temiz ve donanımlı mekanıyla semt halkının işlemlerini beklemeden, hızlı ve kaliteli bir biçimde gerçekleşmesini sağlamaktadır

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN