Hakkımızda

Alev Ofluoğlu Çıksalın Semt Konağı 2014 yılında hizmete açılmıştır. Halıcıoğlu mahallesinde yer alan semt konağı üç katlıdır. Semt konağında, eğitim sınıfları, kütüphane, anaokulu ve bilgisayar sınıfı bulunmaktadır. Ayrıca, 150 kişilik çok amaçlı salon mevcuttur.

Semt konağı, bölge halkının bir araya geldiği, eğitim ve kültürel ihtiyaçlarını karşıladığı vazgeçilmez bir merkezdir. Semt konağı Halıcıoğlu mahallesine hizmet vermektedir.

Adres     : Halıcıoğlu Mah. Muhibban Sok. No:30/A Çıksalın
Tel         : 0212 369 29 92

Eğitim Sınıfları

Semt konağı, uzman eğitimci kadrosu, güler yüzlü personeli ve tam donanımlı sınıflarındaki eğitimlerle her yıl 2000 kursiyere hizmet vermektedir. Tüm eğitimler ücretsizdir. Yetişkin kursiyerler eğitim dönemi sonunda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika almaktadır.

Semt konağında; 1 bilgisayar sınıfı, 3 eğitim sınıfı, 1 spor salonu, 1 Çok amaçlı salon, 1 Anaokulu ve 1 kütüphane mevcuttur. Eğitimler haftanın 7 günü 09.00-16.30 saatleri arasında yapılmaktadır.

Eğitim Branşları

Kadınlara yönelik eğitim branşları; iğne oyası, kasnakta boncuk, mefruşat, örgü, kurdele nakışı, biçki-dikiş, ev aksesuarı, resim ve cilt bakımıdır. Ayrıca, kuran-ı kerim, okuma-yazma, diksiyon ve spor branşları mevcuttur.

7-14 yaş çocuklara yönelik branşlar; Gitar, halkoyunu, satranç, resim, ebru, tiyatro, akıl oyunları, mental aritmetik, satranç, savunma sporları ve dramadır. Ayrıca, Teog, İngilizce ve Matematik etüt derslerinden öğrenciler yararlanmaktadır.

Anaokulu

Semt konağında bir anaokulu mevcuttur. Anaokulu, yarı zamanlı eğitim sınıfları ile toplam 50 öğrenciye okul öncesi eğitim vermektedir. Anaokulu’ndan semtte yaşayan 4-5 yaş grubu çocuklar yararlanmaktadır.

Anaokulunda, tam donanımlı 1 eğitim sınıfı ve 1 mutfak bulunmaktadır.

Anaokulunda, eğitim dönemi içinde çocuklara yönelik pek çok sanat ve sosyal etkinlikler ile anne-babalara yönelik seminerler düzenlenmektedir.

Muhtarlık

Halıcıoğlu Mahalle Muhtarlığı semt konağının yan tarafındadır. Muhtarlık, semt halkının işlemlerini beklemeden, hızlı ve kaliteli bir biçimde gerçekleştirmesini sağlamaktadır.

Aile Sağlığı Merkezi

Semt konağında, Aile Sağlığı Merkezi bulunmaktadır. 4 doktor 3 hemşire kadrosu ile vatandaşa hizmet verilmektedir.

Aile Sağlığı Merkezi’nden semtte oturan vatandaşlar yararlanmaktadır. Muayene, aşı ve tıbbi rehberlik hizmetlerinin yanı sıra, kolesterol, şeker, guatr, kan, romatizma ve gebelik gibi birçok test Aile Sağlığı Merkezinde yapılmaktadır. Ayrıca evden çıkamayan gebe, lohusa, bebek ve çocuklar evlerinde ziyaret edilerek, sağlık durumları takip edilmektedir.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN