Hakkımızda

İstanbul’un ve Türkiye’nin tarihsel merkezi Beyoğlu kurulduğu günden beri medeniyetin, şehir kültürünün, dayanışmanın ve bereketin şehri olmuştur. Geçen yüzyıllar içinde sayısız, kurum, kuruluş, sivil toplum örgütü burada kurulmuş ve insanlara hizmet etmiştir. İnsanlar bu kurumlar sayesinde iyiliği, güzelliği, dayanışmayı örgütlemiştir.

Tekkeler, asitaneler ve dergahlar ile başlayan toplumsal dayanışma kurumlarına modern zamanlarda modern kurumlar eklenmiş; Beyoğlu’nda yardımlaşma kültürü hiçbir zaman eksilmemiştir. Medeniyetimizden süzülen bu tarihsel süreklilik içinde emeği geçen isimli isimsiz binlerce kahramanın yardımları, çabaları, emekleri, duaları ile Beyoğlu bugünlere gelmiştir. Sosyal Market Vakfı bu kadim iyilik zincirine eklenmiş yeni bir hizmet halkasıdır.

Bizim medeniyetimiz aynı zamanda bir vakıf medeniyetidir. Elinin, gönlünün, sesinin ulaştığı her yeri vakıflarla donatmıştır. Bizim vakfımız da bu kültürün bir parçası olarak; zenginlerin yoksullarla, sağlıklı bireylerin hastalarla, iş ve meslek sahiplerinin işsizler, öğrencilerle empati kurduğu bir iklimde doğmuştur.

Sosyal Market Vakfı

Toplumsal sorumluluklarının farkında olan insan, şirket ve kurumların güç birliği ile hizmet veren vakfımız, ihtiyaç sahiplerine hiçbir ayrım yapmadan ve insan onuruna yakışır bir şekilde el uzatıyor.

Vakıf olarak başta Beyoğlu olmak üzere yetişebildiği her yerde ihtiyaç sahiplerinin eğitim, sağlık, gıda, ısınma ve benzeri her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya gayret ediyoruz. Başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere burs ve eğitim yardımlarında bulunuyoruz. İnsanların hayata atılmaları ve iş bulmaları amacıyla eğitimler düzenliyoruz. Beyoğlu Belediyesi ve sayısız gönüllü kuruluşun maddi ve manevi destekleri ile kurduğumuz ve işlettiğimiz Sosyal Marketimiz, Beyoğlu’nda yaşayan binlerce vatandaşımıza, insan onuruna yakışır şekilde hizmet veriyor.

Bütün bu hizmetleri ile gönüllerde yer tutan ve zaten bundan başka bir talebi olmayan Sosyal Market Vakfı ilhamını ve gücünü insandan, milletimizden ve medeniyetimizden alıyor. Dünyanın ortaya çıkardığı adil olmayan tabloya karşı insanın, vicdanın ve adaletin sesini yükseltmeye devam ediyor.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN