Hakkımızda

 

 

Yerinde istihdamda Beyoğlu modeli

Uyguladığımız model, Türkiye’de bir ilk. BEYİM’le, işletmeler personel istikrarı sağlayabiliyor. İşe yerleştirilen adaylar, trafik ve stresten yükünden kurtuluyor. İş verimliliği ve çalışma huzuru optimize oluyor.

Beyoğlu İstihdam Merkezi BEYİM, sıradan bir istihdam ofisinin ötesinde Beyoğlu’na özgü geliştirdiğimiz bir istihdam politikasının merkezinde yer alıyor. Biz buna Yerinde İstihdam’da Beyoğlu Modeli diyoruz. Bu politikanın hedefinde Beyoğlu’nda ikamet eden mavi yakalı işsizler bulunuyor. Beyoğlu’nda yaşayan işsiz vatandaşlarımızın yine Beyoğlu’nda istihdam edilmesini sağlamak asıl amacımız.
Yaptığımız araştırmalar, anketler, bilimsel raporlar, bunun doğru bir organizasyon ve süreç yönetimiyle mümkün olduğunu ortaya koyuyor. Beyoğlu’nun artan iş potansiyeli elimizi güçlendiriyor. Biz de bunun için kollarımızı sıvadık. Beyoğlu’nda işletmelerle iş arayan vatandaşlarımızı BEYİM’de buluşturduk, buluşturuyoruz. Uyguladığımız model, Türkiye’de bir ilk. Böylelikle, işletmeler personel istikrarı sağlayabiliyor. İşe yerleştirilen adaylar, trafik ve stresten yükünden kurtuluyor.
İş verimliliği ve çalışma huzuru optimize oluyor. Model, İstanbul’un trafik sorununa da kalıcı bir çözüm önerisi getiriyor.

“Beyoğlu Yerinde İstihdam Modeli” ile Türkiye’nin 2023 istihdam hedefi olan işsizliğin %5’e indirilmesine Beyoğlu Belediyesi olarak katkı sunmayı hedefliyoruz.  Beyoğlu’nda faaliyet gösteren işletmeler, İŞ-KUR, Beyoğlu Kaymakamlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Doors Akademi ve Empatik İnsan Kaynakları bu projede çözüm ortaklarımız arasında yer alıyor.

Daha çok zaman, daha çok hayat

İş arayanların öncelikli tercihlerinden biri işyerinin evine yakın olması, en azından ulaşım imkanlarının gelişmiş olması. İstanbul 17 milyon insanın yaşadığı dev bir metropol. Günlük milyonlarca insan yer değiştiriyor. Trafik çilesi, yorgunluk ve stres; iş verimliliği kaybının en önemli nedenlerinden biri olarak duruyor. İnsanlar, eşine, çocuklarına, ilgi alanlarına ayıracağı zamanı yolda ulaşıma harcıyor. Yerinde İstihdamda Beyoğlu Modeli’yle trafik çilesi bitiyor, vatandaşımızın ömrü uzuyor.

Trafik için ideal çözüm

Trafikte harcanan zamanın yanı sıra işe gidiş gelişler, ulaşım masrafları, yakıt masrafları açısından hem aile bütçeleri hem de milli servet için önemli gider oluşturuyor. Trafik yoğunluğu ise yakıt masraflarını daha fazla artırıyor. Yerinde İstihdamla Beyoğlu sakinleri, hem ulaşım masraflarından kar edecekler hem de milli kaynaklarımızdan tasarruf sağlanacak.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN