Hakkımızda

İstanbul Üniversitesi’nin en eski birimlerinden olan İstanbul Üniversitesi Dil Merkezi yabancı dil (İngilizce, Fransızca, Almanca, Rusça, Arapça, Ermenice, İtalyanca, İspanyolca, Yunanca, Portekizce vb) öğretimi konusunda, özellikle de “Yabancı Dil Olarak Türkçe” öğretiminde İstanbul Üniversitesi’nin dünyaya açılan penceresi konumundadır. Dil Merkezi şu anda Süleymaniye, Tophane ve Avcılar olmak üzere 3 şubede hizmet vermektedir. Modern eğitim ortamına sahip teknolojik donanımlı sınıfları, kütüphanesi, cep sineması, sanat galerisi ve boğaz manzaralı teras kafeteryası ile öğrencilerin yabancı dil öğrenmesi için her türlü olanağı sağlıyor.

İstanbul Üniversitesi Dil Merkezi kursları Avrupa Ortak Dil Kriterleri’nde (CEF) belirlenen dil düzeylerine göre düzenlenmiş olup iletişim ve öğrenen odaklı yaklaşıma uygun olarak yürütülmektedir. Kursiyerler tamamladıkları kurlara göre sertifika almaya hak kazanırlar. Ayrıca merkezimizde Türkçe dil bilgisini derecelendirmek isteyen öğrencilere “Türkçe Yeterlilik Sınavı” yapılmaktadır. Sınav gün ve saatleri internet sitemizde güncellenmektedir.

Dil Merkezi öğrencilerin ders dışında pratik yapabilmeleri, birbirleri ile iletişim kurabilmeleri, yaşadıkları şehri daha iyi tanımaları, uluslararası öğrencilerle diyalog sağlanması amacı ile çeşitli aktiviteler düzenlemektedir. Tarih, kültür ve sanat gezileri, çalışma atölyeleri, film etkinlikleri, müzik dinletileri, spor aktiviteleri düzenlenen sosyal etkinlikler arasında yer almaktadır.

 

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN