Hakkımızda

Taksim 15 Hakkında

Tarihi bir binaya sahip olan Taksim 15 Suites, mimarı Dara Kırmızıtoprak’ın dokunuşlarıyla yeniden yorumlanarak bugünkü görünümünü kazanmıştır. Birkaç merdiven çıktıktan sonra ulaşılan rezidans girişi sade ve şık bir şekilde dizayn edilmiş; lobi ise gösterişten uzak, ünlü fotoğraf sanatçısı Sıtkı Kösemen’in İstanbul fotoğrafları ile süslenmiştir. Taksim 15 Suites’in her katında Classic, Deluxe, Luxury ve Premium olmak üzere toplam 15 suit 6 kata yayılmış olarak bulunuyor. Sadeliğin ve konforun hakim olduğu süitler, ağırlıklı olarak gri ve toprak tonları kullanılıp, minimalist bir tarzla dekore edilmiştir. Kullanışlı bir dekorasyona sahip olan Classic Suite tek oda olup, içinde açık mutfak ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Deluxe Suite’te bulunan oturma odası, antrasit ve füme tonlarıyla dekore edilmiştir ve bu suitlerimiz de ilave olarak yemek masası vardır. Taksim 15 Suites’in business konseptine sahip olan dairesi Luxury Suite’te geniş bir oturma bölümü, mutfak, yemek masası, oturma bölümü ve bir bagaj dolabı yer alır. Bir ailenin rahatlıkla konaklayabileceği Premium Suite’de ise iki ayrı yatak odası, özenle döşenmiş bir oturma odası ve iki ayrı banyo bulunuyor. Taksim 15 Suite, geniş yatakları ve boydan boya mermer kaplı banyolarıyla misafirlerine şıklığı ve konforu bir arada sunuyor.

Butik ve business konseptin modern mimari anlayışı birleştirilerek dizayn edilen rezidans duvarları ise özel olarak çekilen İstanbul’un çeşitli manzara fotoğrafları ile zengin bir görünüm kazanıyor. İstanbul’un çeşitli manzaralarıyla süslenen, rezidans ve dairelerine zengin bir görüntü kazandıran fotoğraflar, Köprü görüntülerinden Sultanahmet Camii’ne, Haydarpaşa tren Garı’ndan Ortaköy Camii’ne kadar uzanan fotoğraf seçkisi ile, size görsel bir İstanbul turu yaptıracak.

Rahat ve keyifli bir ortam sunmayı ilke edinen Taksim 15 Suite, İstanbul’un kalbi Taksim’de tüm ayrıntıları korunarak yenilenen 19. yüzyıla ait tarihi binası ve göz yormayan sade tasarımlarıyla kendinizi ayrıcalıklı hissetmenizi sağlayacak.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN