Hakkımızda

Pera Rose : Odalarımızın Keyfini Çıkarın

STANDART ODA

Bir çift kişilik veya iki tek kişilik yataktan oluşan standard odalarımız, konforlu ve şık bir dizayna sahiptir. Tüm standard odalarımız 21” LCD TV, ücretsiz WI-FI, minibar, telefon, saç kurutma makinası, 24 saat oda servisi, uyandırma servisi, kettle, klima, yangın alarmı ve kasa gibi öğeler ve hizmetler ile  donatılmıştır.

  

 

SUPERIOR ODA

Superior odalarımız iş veya tatil amaçlı ihtiyacınız olan tüm konfora sahiptir. Odalar düz ekran uydu TV, 24 saat oda servisi, ortopedik yataklar, saç kurutma makinası, minibar, klima, ve ücretsiz WI-FI gibi öğeler ve hizmetler ile donatılmıştır.

 

  

 

PERA ROSE SUITE

Pera Rose Hotel, ikisi dubleks olmak üzere 10 süit odasıyla ihtiyacınız olan tüm konfora sahiptir. Deluxe süitlerimiz ayrı bir oturma odası, jakuzi, iki klima ve 2 TV ile maximum konforu sağlar. Odalar 24 saat oda servisi, ortopedik yataklar, saç kurutma makinası, minibar  ve ücretsiz WI-FI gibi öğeler ve hizmetler ile donatılmıştır.

 

  

 

ÜÇ KİŞİLİK /AİLE ODASI:

Pera Rose Hotel iş veya tatil amaçlı ihtiyacınız olan tüm konfora sahiptir. Üç kişilik odalar bir çift kişilik yatak ve bir tek kişilik yataktan oluşur. Odalar 24 saat oda servisi, ortopedik yataklar, saç kurutma makinası, minibar  ve ücretsiz WI-FI gibi öğeler ve hizmetler ile donatılmıştır.

  

 

PERA ROSE JUNIOR SUİTE ODASI:

Pera Rose Hotel 8 junior süitiyle iş veya tatil amaçlı ihtiyacınız olan tüm konfora sahiptir. Junior süitlerimiz ayrı bir oturma odası, jakuzi, iki klima ve 2 TV ile maximum konforu sağlar. Odalar 24 saat oda servisi, ortopedik yataklar, saç kurutma makinası, minibar  ve ücretsiz WI-FI gibi öğeler ve hizmetler ile donatılmıştır.

 

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN