Hakkımızda

STANDART ODA

Tüm standart odalarımız interaktif 32” LCD TV , ücretsiz WI-FI, Pay TV, minibar, telefon, saç kurutma makinası, 24 saat oda servisi, uyandırma servisi, kettle , klima ve güvenliğiniz için elektronik kapı kilit sistemi, yangın alarmı ve kasa gibi ileri teknoloji öğelerle ve hizmetlerle donatılmıştır.

 

Tulip Pera Hotel,Sultanahmet,Istanbul,Fatih,Turkey,Old CityTulip Pera Hotel,Sultanahmet,Istanbul,Fatih,Turkey,Old City  

 

EXECUTIVE ODA

Tüm executive odalarımız takip eden yükseltmeleri sizlerin daha fazla memnuniyeti ve konforu için sahip olacak. Executive odalar bir çift kişilik veya iki tek kişilik yataktır ve interaktif 32” LCD TV , ücretsiz WI-FI, Pay TV, minibar, telefon, saç kurutma makinası, 24 saat oda servisi, uyandırma servisi, kettle , klima ve güvenliğiniz için elektronik kapı kilit sistemi, yangın alarmı, kasa, DVD player ve Espresso  makinası gibi ileri teknoloji öğelerle ve hizmetlerle donatılmıştır.

 

Tulip Pera Hotel,Sultanahmet,Istanbul,Fatih,Turkey,Old CityTulip Pera Hotel,Sultanahmet,Istanbul,Fatih,Turkey,Old City

 

BALKONLU SUITE

Tüm balkonlu executive süit odalarımız takip eden yükseltmeleri sizlerin daha fazla memnuniyeti ve konforu için sahip olacak. Executive suitler interaktif 32” LCD TV , ücretsiz WI-FI, Pay TV, minibar, telefon, saç kurutma makinası, 24 saat oda servisi, uyandırma servisi, kettle , klima ve güvenliğiniz için elektronik kapı kilit sistemi, yangın alarmı, kasa, DVD player,  Espresso makinası, banyoda mini LCD TV ve jakuzi gibi ileri teknoloji öğelerle ve hizmetlerle donatılmıştır.

 

Tulip Pera Hotel,Sultanahmet,Istanbul,Fatih,Turkey,Old CityTulip Pera Hotel,Sultanahmet,Istanbul,Fatih,Turkey,Old City

 

ÜÇ KİŞİLİK /AİLE ODASI

Tüm standard üç kişilik odalarımız bir çift kişilik yatak ve bir tek kişilik yataktır, aynı zamanda interaktif 32” LCD TV , ücretsiz WI-FI, Pay TV, minibar, telefon, saç kurutma makinası, 24 saat oda servisi, uyandırma servisi, kettle , klima ve güvenliğiniz için elektronik kapı kilit sistemi, yangın alarmı ve kasa gibi ileri teknoloji öğelerle ve hizmetlerle donatılmıştır.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN