Hakkımızda

İspark Karaköy firmamız İstanbul ili Beyoğlu ilçesinde Otopark alanında hizmet vermektedir.

 

Otoparklar arabaların cadde üstlerine ya da trafiği engelleyecek yerlere park edilmesine bir çözüm olarak getirilmiştir. Otoparklar büyük araçlar dışında her türlü aracın park edilmesine imkan veren bir sisteme sahiptir. Otoparklara ödenecek para ise aracın otoparkta ne kadar süre durduğuna bağlı olarak değişir. Bazı insanlar araçlarına oldukça özen gösterirler ve caddeye ya da sokağa araç park etmek istemezler. Bu durumda otoparklar günlük ya da aylık olarak da müşterilerine hizmet verirler. Yani araçlarının sürekli olarak otoparkta güvenli bir şekilde durmasını isteyen kişiler otoparklar ile anlaşarak uzun süreli park imkanı yaratabilirler. 

 

Bir otopark aynı anda birçok araç alma özelliğine sahiptir ancak her otoparkın kapasitesi aynı değildir. Bazı otoparklar çok katlı olur ve hatta yer altında bile araç haznesi bulundurur. Bazıları ise sadece boş arazinin park yeri haline getirilmiş şeklidir. Otoparklar günümüzde birçok alışveriş merkezinde de bulunmaktadır. 

 

Bu otoparklar açık ve kapalı otoparklardan oluşmaktadır ve alışveriş merkezlerine gelen kişiler araçlarını bu otoparklara kolayca park edebilir.

İspark Karaköy
 
İstanbul şehrinde trafik oldukça büyük bir sorundur. Neredeyse her ailenin en az bir araca sahip olması trafik yoğunluğuna neden olmuştur. Bu yüzden şehirde park yeri bulmak bazen sıkıntılı hale gelmektedir. İspark tüm bu sıkıntılara çözüm getirebilmek için duraksız olarak çalışmaktadır. İspark’ın İstanbul şehrinde yaklaşık olarak 500 şubesi vardır ve bu şubelerin hepsi de büyük otoparklardır. Şirketin amacı insanları toplu taşımaya yönlendirmektir çünkü şehirdeki herkes kendi aracını kullanmak istediği takdirde zaten yoğun olan trafik daha da yoğunlaşmaya başlamaktadır. 

Bu yüzden insanlara araçlarını park etmeleri için geniş ve rahat alanlar sağlayan İspark’ın projeleri de hala devam etmektedir. Araç yoğunluğunu en düşük orana indirmek için çabalayan bu şirket oto park şubeleri ile İstanbul şehrinin en büyük şirketidir. İstanbul trafiğinin düzene girmesi elbette zor bir olaydır ancak yine de bu rotada çalışmalar bu şirket ve İstanbul belediyesi tarafından kusursuzca yürütülmektedir. 

İspark Karaköy firmamızın da içinde bulunduğu otoparklar günden güne çoğaldıkça da trafik yoğunluğundaki azalış gözden kaçmamaktadır. 

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN