Hakkımızda

Faikpasha Cihangir Cafe – Açık Büfe Kahvaltı

Faikpasha Cihangir Cafe de Açık Büfe Kahvaltı servisi her sabah saat 07.30 ile 11.00 arasındadır. 11:00 ‘dan sonra Kahvaltı tabağı sistemine geçilmektedir.

boutiqe-hotel-istanbul-beyoglu-taksim-galata-cihangirBir Türk Ailesinin pazar kahvaltısı gibi bol, el yapımı kurabiye, börek, keklerle çeşitlendirilen kahvaltımız  için evlerimize alışveriş yaptığımız seçme peynircilerden, manavlardan alışveriş yapılmakta en kaliteli organik ürünler kullanılmaktadır.

Mandalina, Portakal, Kırmızı erik ve Çilek reçellerimiz, Menemen için domates konservelerimiz ev yapımıdır.

Continental Kahvaltı seven misafirlerimiz  için Corn Flakes çeşitleri, light ürünler de büfemizde  mevcuttur.

Faik Paşa Cihangir Cafe nin ev ortamında el işi masa örtüleri, antika tabak ve fincanlarımız, sütlüklerimiz kullanılmaktadır.

Her gün saat 11 – 14 arasında mutfaklarımız o günün kahvaltı servisini takiben iyice temizlenmekte,14.00 den sonra da bir sonraki günün tatlı-tuzlu çeşitleri pişirilmektedir.

Gluteni düşük  Un ile odun fırınında pişirilmiş Ekmeklerimiz de mevcuttur.

Açık Büfe Kahvaltımıza ek olarak misafirlerimizin seçimine göre menemen,karışık omlet, tereyağında yumurta, sucuklu, mantarlı yumurta çeşitlerimiz bakır sahanlarda pişirilerek servise sunulmaktadır.

Kafemizin yemyeşil gizli bahçesi yaz – kış misafirlerimiz için bakımlı tutulmaktadır.

Bir eski İstanbul  Mahallesi olan Çukurcuma – Cihangir’deki Faik Paşa Kafe misafirlerine huzurlu bir ortam sunmaktadır. Kitaplar, dergiler ve günlük gazeteler ve ücretsiz kablosuz internet bulunan kafemizde misafirlerimiz huzurlu saatler geçirebilirler.

Öğlen yemeği için peynirli, kıymalı, ıspanaklı mantı- ravioli, salata, köfte, tost, menemen, omlet, pancake, kuru pasta ve kek çeşitleri servisimiz mevcuttur. Ravioli ve mantılar Türk-İtalyan-Özbek mutfağından esinlenerek elde yapılmaktadır, ürünlerimiz kendi mutfağımızda özenle hazırlanmaktadır.

Devamlı gelen otel misafirlerimize ve rezervasyonunu direkt olarak web sitemizden ya da resepsiyonumuza mail atarak yapan misafirlerimize cay-nescafe servisimiz saat 22.00 ye kadar ücretsizdir.

 

cihangir-cafe-beyoglu-open-buffet-breakfast-istanbul-traditional-turkish-breakfast-taksim-galata-cukurcuma

cihangir-cafe-design-suites-apartments-cukurcuma-breakfast

istanbul-breakfast-cihangir-taksim-beyoglu-cukurcuma-beyoglu-kahvalti-mekanlari

Faik Paşa Etli ve Vejeterian Mantı Evi

Saat 11.00 de açık büfe servisini takiben Kafemiz temizlenmekte,yeni servisler açılmakta ve 12.00-18.00 arasında da kendi yaptığımız Etli,Ispanaklı,Patatesli Mantı çeşitlerimiz,salata çesitleri,omlet çesitleri,tatlı,dondurma çeşitleri servise açılmaktadır.
Filtre Kahve,Nescafe,Çekirdekten Kahve çeşitleri ve Türk Kahvesi taze taze servis edilmektedir.Kahve tiryakilerinden bazıları Nescafe’yi tercih ederken,bazıları anında çekilmiş kahveden espresso,latte ya da ille Türk Kahvesi istemekte.Bu nedenle Faik Paşa Kafe’de devamlı taze çay servisimiz ve kahve seceneklerimiz hazır bulundurulmaktadır.Ayrıca ağırlıkla limon sıkılarak ve az miktarda portakal suyu eklenerek yapılıp şişelenen Kıbrıs Usulü ev yapımı limonata’da kafemizde mevcuttur.

taksim-beyoglu-cafe-istanbulcukurcuma-cihangir-cafe

 

cukurcuma-cafe-beyoglu-istanbulcihangir-mantı-cafe-ravioli

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN