Hakkımızda

PROFESYONELLERE PROFESYONEL HİZMET

Günümüzün dinamik ve zamanla yarışan iş hayatında en büyük ihtiyacınızın aktif, hızlı ve güvenilir hizmet olduğunu biliyoruz.

Sizin adınıza düşünen, harekete geçen ve menfaatlerinizi gözeten Corporate by ETUR takımı olarak, profesyonel hayatta ihtiyacınız olabilecek tüm taleplerinizi karşılamak için hazırız.

Deneyimli ekibimizle, her adımda kendimizi kurumunuzun bir çalışanı olarak görür; sizin yararınıza en doğru alternatif ve çözümleri bularak sizlere sunarız.

1993 yılında kurulmuş olan ETUR, TÜRSAB tarafından düzenlenen uluslararası A sınıfı seyahat acentası lisansına ve uluslararası IATA biletleme sertifikasına sahip bir seyahat acentası ve etkinlik ajansıdır.

ETUR, ihtiyaç duyduğunuz tüm yurt içi ve yurt dışı kurumsal seyahat ve etkinlik taleplerinize çözüm sağlamayı; profesyonel iş hayatının tüm gereksinimlerini sizin adınıza en ince ayrıntısına kadar yüksek kalitede çözüme kavuşturmayı hedef ve taahhüt etmektedir.

Anlık değişimlerin fark yaratan ayrıntıları şekillendirdiği günümüzde, mevcut ve olası tüm kurumsal ihtiyaçlarınızın karşılanmasına yönelik uzman ve dinamik kadromuzla hizmet alanlarımızı da, ihtiyaçlarınız doğrultusunda genişletmekteyiz.

Bu süreçte size ve kurumunuza değer katılmış özel servislerimizin ayrıcalığını yaşatabilmeyi ümit ediyoruz; çünkü biz ETUR’uz...

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN