Hakkımızda

2004 yılında Eminönü’nde açtığımız ilk mağaza ile Kahve Dünyası olarak, müşteri odaklı yaklaşımımız, Türk misafirperverliğini yansıtan güler yüzlü karşılamamız, masaya servis anlayışımız ve ikram kültürümüz sayesinde kısa sürede beğenilerek ağızdan ağıza tanıtım yoluyla insanların birbirine önerdiği bir marka haline geldik.

Kurulduğumuz günden itibaren hızlı bir büyüme trendi göstererek, bugün Türkiye’nin pek çok ilinde hizmet vermekteyiz. Tüm noktalarımızın işletmesini kendimiz yürütüyor, bayilik vermiyoruz. Bu satış noktalarımızı mağaza, corner ve metro kioskları olmak üzere 3 ana kategoride toplamaktayız. Ekim 2015 itibariyle toplam 130 satış noktasında hizmet vermekteyiz.

Kahve Dünyası olarak, mağazalarımızda satılan veya masaya servis edilen tüm kahve, çikolata, dondurma ve unlu mamul çeşitlerini “üreticiden tüketiciye” anlayışı ile taze bir şekilde sunarak, Türkiye’de benzeri olmayan bir kahve mağazacılığı konsepti yarattık.

Birbirinden lezzetli ürünlerle dolu zengin menümüz ile özellikle Türk kahvesinin yaygınlaşmasına ve bu geleneksel tadın dünyanın her yerinde sevilerek içilmesine öncülük etmeyi amaçlamaktayız. Türk kültürünün ikram ve konukseverlik geleneğinden ilham alarak, bu hizmet anlayışı ile de farklılaşmaya ve müşterilerimize yepyeni lezzet deneyimleri yaşatmaya önem vermekteyiz.

Yurtdışındaki ilk mağazamızı Kasım 2011’de Londra’da Piccadilly Circus’ta açtık. Mağazamız açıldığı ilk günden itibaren de hem İngilizler, hem de dünyanın dört bir yanından Londra’yı ziyaret eden turistler tarafından büyük ilgi görmektedir.

Kahve Dünyası kurulduğu ilk günden beri hep samimi, güler yüzlü ve ikram sever bir marka oldu. Bugün baktığımızda her misafirimiz geniş ürün gamımız içinden kendi zevki ve beğenisine göre birçok farklı ürünü seviyor, tercih ediyor. Ürünlerimizi kendimiz üretiyor, kaliteli ve lezzetli olmasına hep dikkat ediyoruz. Kahveden çikolataya, unlu mamülden dondurmaya bini aşan ürün çeşidimiz ve makul fiyatlarımızla herkesin ulaşabildiği ‘Hepimizin Ortak Noktası’ olduk.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN