Hakkımızda

Uzuun bir serüvenin kahramanı Ispanak Cafe Bar. Büyük Parmakkapı Sokağın tekstil ve deri atölyeleriyle dolu olduğu 1987 yılında, civardaki atölyelere servis yapan bir çay ocağı olarak başladı hikayemiz. İşçi dediğin çaysız yapamazdı. Yıllarca civardaki işçilerin dostu olduk.

Yıllar geçti, civardaki atölyeler bir bir kapandı, işçiler işsiz kaldı. Büyük Parmakkapı ve Beyoğlu değişti. Bu değişime kayıtsız kalamazdık. 2001 yılında işsiz kalan işçi dostlarımızla el ele verip, çay ocağını kadın ve erkeğin rahatça vakit geçirebileceği bir oyun salonu haline getirdik.

Biz ayak uydurmaya çalıştıkça Beyoğlu değişmeye devam ediyordu. Gün geldi, civar sokakların tümü eğlence mekânlarıyla doldu. İşçi dostlarımız yerini gençlere bıraktı. Değişimin gerisinde kalamazdık. 2010 Yılında da geçlerle el ele verip Ispanak Cafe Barı bugün ki haline getirdik.

Beyoğlu’nda değişimin ve yenilikçiliğin sembolü olarak, Büyük Parmakkapı Sokak’ta sizlere gerçek anlamda bir aile sıcaklığıyla hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çünkü biz gerçek bir aileyiz. Bir anne, bir baba, bir oğul ve bir kızdan oluşan ailemizle işlettiğimiz, adeta bir evlat gibi büyüttüğümüz Ispanak Cafe Bar’da, evlatlarımızdan ayırt etmediğimiz personelimizle, ucuzluk ile kaliteyi birleştirmek ve her geçen gün daha ileriye taşımak için çabalıyoruz.

1987 yılında 6 metrekare alanda çay ocağı olarak başlayan serüvenimiz, bugün; Ispanak Bahçe, Ispanak Salon ve Ispanak Teras’taki üç farklı konseptimiz ile devam ediyor.

Siz dostlarımıza keyifli vakit geçirebileceğiniz, kadehlerinizi tokuşturup dostluklarınızı perçinleyeceğiniz bir alan sunuyor olmanın mutluluğuyla sizlere hizmet etmeye devam ediyoruz.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN