Hakkımızda

 1995 yılında kurulan ŞOK Marketler T.A.Ş., 2011’in Ağustos ayında Yıldız Holding şirketlerinden Gözde Girişim liderliğinde bir konsorsiyum tarafından satın alındı. Satışla birlikte konseptini tamamen yenileyen Şok Market, mağazalarını baştan sona yeniledi, tüketicilerin bildiği ve alıştığı markalı ürünleri uygun koşullarla müşterilerine sunmaya başladı.  72 ilde 2250’Yİ aşkın mağazası bulunan ŞOK Marketler T.A.Ş., mağazalarına giren her bir müşterinin zevkli, kaliteli ve hesaplı alışveriş deneyiminden memnun olarak ayrılmasını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Müşterilerimiz Şok’ta ne bulacak?

  • Tüketicimiz, Şok mağazalarında kategorisinin lideri markaları bulacak. Markalı ürünlerin yanında bazı lider markalar Şok’a özel ambalaj ve gramajlı ürünler üretecek. Tüketicimiz; Mis, Piyale, Amigo,Mintax, Evin, Lio, Deren gibi marka algısı güçlü ve halkın gönlünde taht kurmuş markaları sadece Şok’ta bulacak. Üstelik bu ürünleri uygun koşullarla satın alma imkanına kavuşacaklar.

  • Taze ürün gruplarına odaklanacağız. Meyve – sebzede önceliğimiz kalite ve rekabetçi fiyatlar olacak. Beyaz ve kırmızı ette iddialı bir reyon oluşturduk. Zengin şarküteri çeşitleriyle de tercih noktası olacağız. En önemlisi raflara koyduğumuz ürünlerimizi tarlaya ve üretim yerine kadar takip edeceğiz. Tüm ürünler Şok kalite çemberinden geçerek raflara geliyor. Ürünler 4 bin farklı parametreye göre kontrol ediliyor. Sürekli iyileşme için her ay bize gelen 2 bin müşterimizin yorumunu alıyor ve değerlendiriyoruz.

  • Şok’ta düzgün raflar, pırıl pırıl tezgahlar, mükemmel ışıklandırılmış mekanlar göreceksiniz. Çünkü tüketici de değişti. Artık gelişigüzel düzenlenmiş mağazalar istemiyor. Günlük alışveriş istiyor, markalı ürün istiyor, zaman tasarrufu istiyor, fiyat hassasiyeti olan ürün gruplarında özel ürünler istiyor. Dönemsel aksiyon ve promosyon olanakları, kolay alışveriş sağlayan mağaza atmosferi istiyor. Yeni dönemde tüketicilerimizin markalı ürün ihtiyaçlarını karşılamak üzere yola çıktık ve Türkiye’de olmayan bir konsept oluşturduk.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN