Hakkımızda

Beyoğlu semtinin kalbinde yer alan Duo Galata Hotel, simgesel bir yapı olan Galata Kulesi`ne sadece 100 metre mesafede hizmet vermektedir. Otel, modern olanaklar ve şehir manzaralı bir teras sunan şık konaklama birimlerine ev sahipliği yapmaktadır. Tüm alanlarında ücretsiz Wi-Fi erişimi sağlanan otelin konukları, tesis bünyesindeki konsiyerj masasından yararlanabilir.

Hotel Duo Galata`nın grafiti tarzında sanat eserleri ve tasarım mobilyalar ile dekore edilmiş konaklama birimleri klima, uydu kanallarını izleyebileceğiniz bir düz ekran TV, minibar ve emanet kasası ile donatılmıştır. Bazı odalar Galata Kulesi`nin manzarasına sahiptir. En-suite banyo duş, saç kurutma makinesi, terlik ve ücretsiz banyo malzemeleri içermektedir.

Taksim Meydanı`na sadece 15 dakikalık yürüme mesafesinde hizmet veren bu şık otelden yürüyerek 5 dakikadan kısa sürede İstiklal Caddesi`ndeki mağaza, kafe ve restoranlara ulaşılabilir.

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı 3 km uzaklıktadır. Yürüme mesafesindeki Şişhane Metro İstasyonu ve tramvay durağı, Taksim Meydanı`na ve 2,6 km mesafedeki tarihi Sultanahmet bölgesine kolay erişim imkanı sağlamaktadır.

Duo Galata Hotel, ek ücret karşılığında 21 km uzaklıktaki Atatürk Havalimanı`na ve 45 km mesafedeki Sabiha Gökçen Havalimanı`na havaalanı transfer servisleri düzenlemektedir.

Beyoğlu , gece hayatı, yemek ve alışveriş ile ilgilenen gezginler için harika bir seçenek.


 

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN