Hakkımızda

   Bilimevi, 2003 yılından beri yurtdışına sadece eğitim amaçlı öğrenci gönderen bir yurtdışı eğitim danışmanlığı şirketidir. Amacımız; yurtdışında herhangi bir konuda eğitim almak isteyen öğrencilerin şartlarına ve beklentilerine en uygun eğitimi alacakları seçenekleri belirlemek ve bu seçenekler arasından öğrenci için en doğru olanına sorunsuz katılımını sağlamaktır. 

       Hizmetlerimiz genel olarak iki başlık altında incelenebilir: Akademik ve genel danışmanlık. Akademik danışmanlık; yurtdışında lise, üniversite, master veya doktora eğitimi almak isteyen öğrencilere sunduğumuz oldukça kapsamlı bir hizmettir. Genel danışmanlık hizmetlerimiz ise; yurtdışında dil eğitimi, sertifika ve diploma programları, yaz okulları, profesyoneller için özel dil eğitimleri ve mesleki eğitimleri kapsamaktadır. 

       Bilimevi olarak öğrencilerimizin istek ve şartlarına uygun okulların hazırlanıp bunlar arasından en doğru okulun öğrenci ile beraber seçilmesinden, okula başvuru-kayıt-kabul işlemlerine ve konaklama organizasyonuna, vize danışmanlığından uygun fiyatlı uçak bileti teminine kadar tüm süreçte öğrencilerimize en iyi hizmeti verme çabasındayız. Danışmanlık hizmetimiz öğrencinin eğitim alacağı ülkeye gitmesinden sonra da devam etmektedir. Öğrencinin bulunduğu ülkedeki her türlü sorunu ile ilgilenmekte ve çözümü için her türlü desteği ücretsiz olarak vermekteyiz. 

Saygılarımızla,
Bilimevi A.D.M. Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN