Hakkımızda

Firmamız 1978 yılında kurulmuştur. Satış mağazamız ve imalathanemiz Kasımpaşa’dadır. Firmamız sektöründe endüstriyel mutfak cihazları ve soğutma üzerine kendini ispatlamış ve sayılı firmalar arasına girmeyi başarmıştır.

 

Faaliyet alanlarımız arasında   Otel  –  Motel – Restaurant – Fast Food – Pastane – Cafeterya – Market – Catering – Askeriye – Gemi Sanayi – Hastane ve Sosyal Tesis  ve gıda üretimi yapılan mutfaklardır.

Devamlı Şirket ve Ürünlerini geliştirmenin iş hayatının değişmez şartı olduğunu hedefleyen firmamız çağın en uygun yapılarına uygun ilkelerle yoluna devam etmektedir.   1978 Yılından bu yana, dış ticaret sektöründe yerini alan şirketimiz, ithalat konusundaki tecrübesini, kalite & fiyat politikasıyla birleştirerek, hedefini girdiği her sektörde yurt genelinde ilk 3′e girmek olarak belirlemiş ve kısa sürede hedeflerine ulaşmıştır.   Yatırımlarını %100 öz sermaye ile ilerleten firmamız; pasta dolapları, ayran makinaları ve kumpir fırınları sektörünün yanı sıra lokanta ocakları ve paslanmaz arabalar da siz değerli müşterilerin hizmetine sunmuştur. Çağın gereklerine uygunluğu yakalamak amacıyla son yılların yeni bir sloganla yola çıkmış ve bunu kısa sürede tüm Türkiye ve ihracata açmış bulunmaktayız. Profesyonel e-ticaret siteleriyle birlikte bu amaçlarla sizlerle yakında buluşacağız…

Gümüşdamla, sürekli kendini yenileme çabası ile  çalışmalarına devam ederken kalitesinden ödün vermeden siz müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Firmamız dayanıklı ve kaliteli mamüller üretmekle beraber tüm ürünlerinde satış sonrası servis desteği de sağlamaktadır.
 
Kendine ait vizyonunu yarınlara taşımanın gayreti içerisinde olan Gümüşdamla’yı ileride daha iyi günlerin beklediğine inancımız tamdır.   SAYGILARIMIZLA
Gümüşdamla

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN