Hakkımızda

Türk mutfağının yanında bir de Balkan mutfağı nasıl olurdu? İstiklal Caddesi’ndeyseniz şayet öğrenciyi, sanatçıyı, esnafı, memuru bir arada görebileceğiniz ve zengin menü çeşidine göre çok ucuz fiyatlarla kaliteli bir hizmet alacağınız bir mekân arıyorsanız İstiklal Caddesi’nde Galatasaray meydanına 30-40 metre mesafede 3 katlı Piknik Köfte sizleri bekliyor.

Sulu yemek, Izgara, tatlı, turşu ve salata çeşitleriyle bir Osmanlı mutfağı sunan Piknik Köfte Lokantası’na Smart Beyoğlu Ekibi olarak ziyaret ediyor ve Belediye Başkanımız Ahmet Misbah Demircan’ın selamını iletiyoruz. Self Servis usulüyle çalışan lokantada her yaş grubundan müşterilerin biri giriyor biri çıkıyor. Eline tepsiyi alan tezgâhtan istediği menüyü alıyor ve ister giriş kattaki isterse de diğer katlarda boş bulduğu masaya oturuyor.

Sözü şimdi Piknik Köfte’nin genç işletmecilerinden Behiye Aydoğan hanımefendiye bırakıp bize mekânı anlatmasını istiyoruz:

“Piknik Köfte bir aile işletmesidir. 1960’lı yıllarda Balkanlardan göç eden ailemiz İstanbul Beyoğlu’nda ilk mekânlarını açtılar. Önce Tünel’de küçük bir dükkânda, daha sonra İstiklal’de bir dükkân açarak lokantacılık sektöründe hizmet vermeye başladılar. İstiklal’de Galatasaray Meydanı tarafında bulunan şuan ki mevcut yerimiz 1989 yılında açıldı.

Piknik Köfte olarak misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyoruz. Hem Balkan usulü köfteler hem de Türk yemelerini servis ediyoruz. Balkan usulü köftelerimizi öyle ki Balkanlardan gelen misafirlerimiz bile çok beğeniyorlar. Türk yemekleri olarak, kebap çeşitleri, kuzu tandır, kuru fasulye-pilav gibi esnaf lokantalarında servis ed ilen yemeklerimiz bulunuyor.

İşletmemiz self servis usulü çalışan bir işletmedir. Müşterilerimiz yemeklerini almadan önce görebiliyorlar. 

Beyoğlu Belediyesi tarafından işletmeler için hijyen belgesi olarak verilen Beyaz Zambak isimli belgemizi firma olarak aldık. Belediyeye çok teşekkür ediyoruz.”

 

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN