Hakkımızda

Sulu sebzeli yemek istediniz. Vejetaryensiniz ve ona göre lokanta arayışınız var… Ya da etli yemek istiyorsunuz ama et konusunda hassassınız. Lokantacı et konusunda deneyimli olmalı. Bir de o lokantacı 20 yıllık 30 yıllık bir deneyime sahip ise tam da aradığınız kriterlere uygun bir lokantadan size bahsedeceğiz. Galata Kulesi meydanına 30 metre mesafede bulunan Adıgüzel Restaurant, tam olarak aradığınız damak zevkinize uygun lokantayı tarif ediyor.

Smart Beyoğlu ekibi olarak Beyoğlu Belediye Başkanımız Ahmet Misbah Demircan’ın selamıyla gittiğimiz Adıgüzel Restaurant’ın ortaklarından Yaşar Adıgüzel karşılıyor bizleri. Kardeşi Yılmaz Adıgüzel ile birlikte el bebek, gül bebek, neşe içerisinde aynı mekanda 20 yılı geride bırakmışlar.

Sulu yemekler, ızgara çeşitleri ve deyim yerindeyse çayı-çorbası-limonuyla hem damak zevkinize hem de hijyenik ve sıcak bir ortam sunan Adıgüzel Restaurant’ı merak edip Yaşar ustamızdan dinliyoruz Adıgüzel Restaurant’ı:

“20 sene önce kasaplıktan gelerek bu mesleğe adım attık. Kardeşim Yılmaz Adıgüzel ile birlikte 20 yıldır aynı mekanda ev yemekleri sunuyoruz. Esas mesleğimiz aynı zamanda baba mesleği olan kasaplıktı fakat 20 yıldır lokantacılık yapmaktayız. 30 senedir Kuledibi’nde esnaflık yapmaktayız. Yemeklerimiz tamamen organiktir. Hergün 2-3 çeşit çorbanız bulunuyor. Etli ve etsiz yemeklerimiz, vejetaryen yemeklerimiz, sebzeli yemeklerimiz bulunuyor. Yemeklerimiz günlük olarak değişmektedir. Aynı yemekleri ikinci gün bulamazsınız lokantamızda. Adıgüzel Restaurant olarak kaliteye ve temizliğe özen gösteriyoruz.

Beyoğlu Belediyesi tarafından verilen Beyaz Zambak belgesini aldık. Özellikle tanıdık olmayan müşterilerimize karşı restaurantımızın dış cephesinde asılı duran Beyaz Zambak flaması güven veriyor. Biz de bu güvene daha iyi hizmet vermek için gayret gösteriyoruz. Beyaz Zambak belgesinin faydasını görüyoruz.”

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN