Yeme - İçme Şu anda kapalı

Marmara Cafe

(0 Yorum)
4
Görüntülenme - 1067 Yorum Yap

Hakkımızda

Asya ve Avrupa’yı birbirine bağlayan ve birçok medeniyete beşiklik etmiş, Türkiye’mizin göz bebeği İstanbul’da 1970 yılından itibaren faaliyet gösteren MARMARA CAFE, Taksim’de Büyükparmakkapı Sokak’ta dört kartlı mekanıyla sizlere hizmet vermektedir.Kısa sürede İstanbul’un gözdesi haline gelen MARMARA CAFE, Türk fast food kültürüne yeni bir anlayış yeni bir tat getirmiştir.Değişik lezzetleri sunabilmek için fast food sektöründe birçok yeniliği bünyesinde toplamıştır. Konuklarımıza en iyi şekilde sınırsız lezzet ve hizmet sunmak asli vazifemiz olmuştur.

Dekorasyonunun ve modern zamanın çizgileri görülse de günümüze uygun konforuyla desteklenmiş klima, asansör gibi her türlü ayrıntılar göz ardı edilmeden konuklarına sıcak ve huzurlu bir ortam yaratılmıştır.

Bilindiği gibi gıda sektörü hızlı ilerleyen ve gelişen teknolojisiyle beraber Hijyen ve kalite göz ardı edilmeksizin MARMARA CAFE olarak en önemli prensiplerimizden biri olan müşteri memnuniyeti için çalışmaktayız. Bunu daha ileri taşıyabilmek için birçok yenilikleri bu sektörün hizmetine sunma öncülüğünü yapmış olmaktan kıvanç duyarız.

1970′den itibaren bulunduğumuz binada birçok dekoratif değişiklik sonucunda bugün ki haline gelmiş ve MARMARA CAFE müdavimlerine hizmet vermekteyiz. Ticari anlayışın dışında biz müşteri memnuniyeti için varız.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 07:00 - 23:00
  • Salı 07:00 - 23:00
  • Çarşamba 07:00 - 23:00
  • Perşembe 07:00 - 23:00
  • Cuma 07:00 - 23:00
  • Cumartesi 07:00 - 23:00
  • Pazar 07:00 - 23:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN