Hakkımızda

HS GROUP, 2000 yılından itibaren hizmet sektöründe faaliyet gösteren bir şirketler topluluğudur.

Kurulduğu ilk günden bu yana gerek üyelerine ve gerekse iş ortaklarına fayda üretmeyi hedef edinmiş, müşteri odaklı, yaratıcı, uygun maliyetli ve yüksek kaliteli projeler ve ürünler sunan, yüksek kalite standartları ile sektörünün öncü ve güvenilir kuruluşlarındandır.

HS GROUP uzman kadrosu, network ağı içerisindeki sağlık ve sosyal alanda birçok anlaşmalı kurumu ile birbirini destekleyen farklı hizmet alanlarında faaliyet gösteren şirketleri ile entegre hizmet paketleri ve ürünleri geliştirmektedir.

İstanbul’da üyelerine yönelik çağrı merkezleri ile hizmet veren HS GROUP, 300 kişilik uzman kadrosu ile işbirliği yaptığı sektörünün seçkin anlaşmalı kurumları, sahip olduğu güçlü veri bankası ve kendi yazılım kadrosu ile 7/24 bireysel tanımlı hizmet vermektedir.

HS GROUP bünyesinde uzmanlık alanı dağıtım olan ROTA DAĞITIM, telesatış, çağrı merkezi, alarm güvenlik hizmetleri, sağlık organizasyonları, kartlı üyelik sistemleri, asistans hizmetleri olan TAS (TOTAL ASSİSTANCE SERVICE), alarm güvenlik sisteminde S-Line, ambulans hizmetinde Medpower Ambulans, HS SİGORTA ve kuru temizleme alanında hizmet veren DRY İSTANBUL bulunmaktadır.

HS GROUP olarak temel amacımız, sürekli büyüyen, çalışanlarımızın işlerini severek yaptıkları, kalite ve güvenin ifade ettiği bir kurum olmaktır

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN