Hakkımızda

     Aydınlatma sektöründe 26 yıllık bir geçmişe sahip olan firmamız 1984 yılında  İstanbul Şişhane’de bir aile şirketi olarak kurulmuştur. İç mekan aydınlatması konusuna ağırlık veren firmamız uzun yıllar avize ve diğer iç mekan aydınlatma ürünlerinin imalat ve satışını yapmıştır. Firmamız 1992 yılında bu ürünlerin ithalatını yapmaya başlamış  ve o tarihten günümüze kadar  İtalya , İspanya ve Çin gibi ülkelerden ithal ettiği ürünleri perakende ve toptan müşterilerine sunmuştur ve sunmaya da devam etmektedir. Firmamız şu anda 11 ayrı firmadan ithalat yapmaktadır ve 2 firmanın da Türkiye distribütörlüğünü yapmaktadır.

 

 

      Altın Avize olarak son yıllarda ağırlıklı olarak modern tarzda , dünyadaki  trendlere uygun modelleri müşterilerimize sunmaktayız. Aydınlatma konusundaki trendi her zaman yakalayabilmek adına uluslararası aydınlatma fuarlarını , aydınlatmayla ilgili uluslararası  internet ve yazılı yayın organlarını yakından takip ediyor , müşterilerimizi sürekli güncel ürünlerle buluşturmaya gayret ediyoruz. Bunun yanında kendimize özgü tasarımlarımızı , çalıştığımız uluslararası firmalarla paylaşıp kendimize özgü yeni modellerin hayata geçmesini sağlıyoruz.

 

 

     Altın Avize olarak genel prensibimiz kaliteden ödün vermeden , müşterilerimize en  iyi hizmeti sunmak ve alışverişin her aşamasında müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Hedefimiz işimizde , sektörümüzde şu anda olduğu gibi her zaman en iyi firmalardan biri olmaktır. 26 yıllık aile şirketimizde son 2 yıldır ailemizden 2.kuşak yöneticimiz devreye girmiştir. Bu durum , hem firmamıza yeni bir dinamizm kazandırmış hem de firmamızın süreklilik temasını güçlendirmiştir.

 

 

     2008 yılının ağustos ayından itibaren İstanbul  Şişhane‘de açtığımız  2. perakende mağazamız ile yeni şubemizde de müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Sizleri de mağazalarımızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtir , saygılar sunarız.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN