Hakkımızda

Değerli Müşterimiz...

 Yalnızca gerçek profesyonellerin sunabileceği zengin geleneğe dayalı, yüksek uzmanlık düzeyinde zanaatkarlar tarafından üretilmiş, içerisinde koleksiyonumuzun en değerli parçalarını derlediğimiz bu eşsiz koleksiyonumuzu sizlere sunmak istiyoruz.

 Koleksiyonumuzda, büyük bir özenle üretilmiş görkemli şıklıkta avize, aplik,lambader ve masa lambasından oluşan bir seri göreceksiniz.

 Ürünlerimiz ticari anlamda en üst düzey memnuniyeti sağlama prensibinden ödün vermeyişimizin prestijli bir garantisi niteliğindedir.Dünya çapında mevcut geniş müşteri kitlemizden yoğun olarak talep gören bu parçalar işçilik ve mükemmel sunum konusunda ciddiyetimizin birer göstergesidir.

 Ciddiyetimizin bilincinde olarak koleksiyonumuzu kabul göstereceğinizi umar, ürünlerimiz tarafınızdan kabul gördüğü takdirde, vereceğiniz tüm siparişlerin kusursuz bir şekilde ve zamanında tamamlanacağını temin ederiz.

 Nazik ilginiz için teşekkürlerimizi sunar, dostça ve kazançlı bir ticari ilişki kurmayı ümit ederiz.
 Ar Avize

 Dear Customer...

 We would like to present this splendid collection in which we have gathered the very best of our line, a highly specialized artisan production of the rich tradition hat only real professionals can offer.

 In our collection you wıll find a serıes of chandliers, appliques, and lamp bases of notable elegance and finished with the greatest care.

 They are a quarantee of prestige that will not delay in giving great satisfactions comercially, being that they are very much requested by the vast number of clients that we already have all over the world, who value our seriousness of workmanship and finishing.

 Knowing of our seriousness, we hope that you will warmly receive our collection, and if our work meets with your approval we trust that it will be manisfested in orders that will be perfectly and punctually completed.

 While we thank you for your kind attention, we trust to establish a friendly and profitable business relationship.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN