Hakkımızda

Moda sektöründeki 25 yıllık deneyimin gücü ve tasarım altyapısının yanı sıra; uluslararası standartlarda çalışma anlayışı ve büyük hedefleriyle GIZIA, günümüzde Türk modasının en önemli temsilcisi konumuna gelmiştir.

Kurulduğu günden bu yana hızlı bir ivme yakalayan Gizia, Gizia Casual ve Gizia markalarıyla modanın öncüsü olma yolunda ilerliyor.

Trendsetter olarak kabul edilen tasarım ekibinin yanı sıra moda dünyasında ve üretimin tüm alanlarında yarattığı geniş istihdam ve yüksek ihracat hacmi ile Türk tekstiline yepyeni bir soluk kazandıran GIZIA, dinamik yapısı ve uluslararası standartların üzerindeki kalite standartlarıyla çıktığı yolda kısa süre içerisinde bir dünya markası olarak anılmaya başlamış ve dünyanın önde gelen markalarıyla aynı platformda yerini almıştır.

GIZIA Avrupa ülkeleri ve Rusya başta olmak üzere Ortadoğu ve Amerika’yı kapsayan geniş bir coğrafya üzerinde 300’e yakın satış noktası ile dikkat çekerken, Türk modasının dünyadaki çağdaş yüzü olmuş ve büyüme başarısıyla evrensel moda otoriteleri tarafından şık, feminen ve sofistike stili ile “haute couture” kalitesinde hazır giyim üreten bir dünya markası olarak takip edilmekte ve takdir toplamaktadır.

Gündüzden geceye uzanan özgün tasarımlarıyla GIZIA, sezonun modasını ve dünya trendlerini içeren  koleksiyonları ile her sezon takipçilerine oldukça geniş bir yelpazede servis vermekle yetinmeyip şıklığı, zerafeti ve güncel moda anlayışını taşımak isteyen herkese kendisiyle özdeşleştirebileceği pek çok kombin alternatifi yaratmaktadır.

Türkiye pazarına bir dünya markası olarak giriş yapan GIZIA, doğduğu topraklarda heyecanla beklenmekte olup, mağazalaşmada hızlı bir büyüme yakalamış , başta Nisantaşı Gizia Gate flagship mağazasıyla beraber toplamda 40 mağaza ile moda severlerle buluşmaktadır. 

Benzersiz, sıradışı tasarımların buluştuğu Gizia.com size eşsiz bir tasarım dünyası sunuyor. Gündüzün ve gecenin  her anında kendinizi özel hissedebileceğiniz elbiseleri, bluzları, etekleri ve yüzlerce aksesuarı  Gizia.com’da bulabilirsiniz.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN