Hakkımızda

Vizyon
Sektörüne liderlik eden, çalışanlarına ve müşterilerine ilham, mutluluk veren ve mükemmellik ile katma değer yaratan seçkin bir şirket olmak.

Misyon
130 kişilik çalışanımızla firmamızın ana amacı Türkiye`nin Müzik Aletleri mottosuna layık olarak, ülkemizin kültürel ve sanatsal kalkınmasında ufakta olsa pay sahibi olabilmektir.

Şirket Kültürü
Her bir çalışanımız kendisini doremusic ailesinin bir bireyi olarak düşünmekte ve buna uygun hareket etmektedir. Karşılıklı güven ve sonuç odaklı bir yaklaşımla çalışıp bu değerler sayesinde sektörde ki yerimizi korumaktayız.

 

Hakkımızda
doremusic, 1993 yılında İzmir` de kurulmuş ve çok kısa bir sürede dünyaca ünlü markaların distribütörlüğüne ev sahipliği yapan bir firma haline gelmiştir.

Portföyündeki tüm ürünlerin TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜ`nü yapan doremusic online satış sitemiz haricinde, 8 tanesi İstanbul`da, 3 tanesi İzmir`de, 1 tanesi Adana`da, 1 tanesi Bursa'da, 2 tane de Ankara`da ve 1 tane Antalya'da olmak üzere 16 perakende mağaza; İstanbul / Ataşehir / Bulvar216 AVM de müzik akademimiz, yine 1 tanesi İzmir`de, 2 tanesi İstanbul`da, 1 tanesi de Ege Serbest Bölge`de olmak üzere 6.500 m2 kapalı depo hacmi ile, Türkiye`nin tüm bölgelerinde 800`den fazla toptan satış noktasına, distribütörlüğünü yapmakta olduğu 125`ten fazla markanın ürünlerini pazarlamaktadır.

Firmamız yine Türkiye pazarındaki tüm konservatuarların, müzik fakültelerinin, güzel sanatlar liselerinin, askeri kurumların v.b Türkiye`nin çok değerli kurumlarında yapılan ihaleler vasıtası ile bu değerli kurumların tedarikçisi konumundadır.

Firmamız, özellikle amiral olarak kabul edilen Yamaha Distrübütörlüğünü, 2001 yılından günümüze kadar büyük başarı ile devam ettirmektedir. Yamaha`nın, distürübütörlüğümüz ile ilgili olarak bu güne kadar verdiği başarı ödülleri ise bizler için ayrı bir gurur kaynağı olmuştur. Türkiye`de Yamaha Müzik Aletlerinin tek yetkili distribütörü olan doremusic, yaygın bayii ağı dışında, kendi perakende mağazalarıyla ve online satış hizmeti sunan doremuzik.com.tr adresiyle de müşterilerine hizmet vermektedir.

Firmamız bunun dışında ülkemizde yapılan bir çok etkinliğe sponsor olmakta ve yine çok değerli müzisyenlerimize de destek vermektedir.

Saygılarımızla
doremusic ailesi

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN