Hakkımızda

EL YAPIMI ZİLLER


Zil verme işlemi eski çalıştığı dramatik bir erken 17. yüzyıldan kalma teknikleri. Kırmızı-sıcak disklere dövme var büyük, ateşli fırınlar. Bu diskler bronz, bir metalden yapılmış olan yeryüzünde bulunamadı. Bunun yerine, bir karışımdan moda bir alaşımdır. kalay ve bakır. Türk Ziller büyüsü burada başlıyor. Smiths bizim talep sadece en iyi kalite Bronz. Bir kez alaşımlı katı geçirir standartlar kalite, eritip ve içine sıcak sıvı Bronz dökün bir kalıp bir zil şeklinde. Soğutma üzerine, diski yeniden isitilan yer almaktadır geleneksel bir fırın odun ve kömür ile memnun. Rolling mills beslenen bunlar kırmızı-sıcak döküm. Her döküm sertleşir gibi, bir bardak eklenir ve bu bu zil çan olur. Smith daha sonra zil alır ve elle çekiç başlar. Sesi gibi eğim oluşturulur bu şekilde. Sonra her disk mükemmellik içine dövülmüş ve ihtiyaçları vardır, bu süreçte son adım için hazır. Yeni zil lifi üzerine bir torna kadar mükemmel yuvarlak. Torna da oluklar kesmek olabilir eklemek karakter. Son olarak, zil bizim de doğal bir kaplama ile sol, ya da rafine edilir bir ayna gibi, yüksek Lehçe. Sürecinde her adım gibi, Polonya bakım ve elle özveri ile eklenir. Şimdi yaratma çalınacak hazır!
 

BİZİM FELSEFE

 

Nadir ve büyülü enstrümanlar, ziller bizim her onları kendi olduğunca uzun süre şarkı söylemeye devam edecek benzersiz bir sesi var. Oldukça doğal olarak, geleceği ile İstanbul antik geçmiş birleştikleri tüm dünyada müzik. Ve kulakları enchant yapılır, aksine rakibimiz ziller aramaya cüret eden bir kitle-üretilen ıvır zıvır.

 

KALİTELİ MALZEME 

 

TÜRK, bireysel sanat eserleri yaratmak. Ziller bizim ya mükemmel, ya da çöp yığını üzerine atılır. Hayır "fabrika saniye." Eğer bir zil logomuzu bares, mükemmelliğe ulaşmıştır. Bu zor, emek yoğun çalışma, beceri ve deneyime dayanır sanatkarlarımız. Ama tek tek ses için buna değer davulcular bu ziller bizim test ettiklerinde bulabilirsiniz. Sen de mutlu olacak birçok bulmak için yelpazemizi farklı ses özellikleri. Türk Ziller de Şirket hedefimiz tüm davulcular istediğiniz ses vermek ve modern müzisyen için benzersiz bir teklif var.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN