Hakkımızda

Otomotiv sektöründe yirmi beş yılı aşkın tecrübe ile genç ve dinamik bir kadronun hayat verdiği Rentel Turizm Kiralama A.Ş. , yüzde yüz müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi ile 2004 yılından bu yana, Türkiye’nin dört bir yanındaki müşterilerine 7/24 kesintisiz hizmet vermektedir.

Rentel, gerek kurumsal gerekse bireysel alandaki tüm araç kiralama ihtiyaçlarına yönelik hizmet yelpazesine sahiptir. Her marka ve sınıftan binek araç taleplerine alternatif sağlayan geniş araç parkı ile sahada kullanılacak araçlardan üst düzey araçlara kadar her sınıftan kısa ve uzun dönem binek araç kiralamanın yanı sıra, lüks araç kiralama, sürücülü lüks araç kiralama, sürücü kiralama, VIP transfer hizmetlerini Rentel’ de bulabilirsiniz.

Misyonumuz

Kiralama dünyasındaki deneyimini araç kiralama hizmetinin farklı kategorilerine yansıtan Rentel, deneyimli yönetimi, dinamik ve güler yüzlü kadrosu ile hizmetin her noktasında yanınızda yer alır.
Rentel, araç filosu ve hizmet yelpazesini müşteri ihtiyaçları doğrultusunda sürekli olarak geliştirmekle kendini sorumlu hisseder.

Vizyonumuz

Araç kiralama sektöründeki öncülükleri üreten ve hızla hizmetlerine yansıtan, hizmet kalitesi ile fiyat avantajını bir arada sunan, tercih edilen ve güven duyulan bir araç kiralama markası olmaktır.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN