Hakkımızda

Kasımpaşa’da Antalya Aksekililer tarafından kurulan Cevizli Spor Kulübü, 30 yılı aşkın süredir amatör futbol liglerinde mücadele ediyor. Yeşil Beyazlı takımda tamamen gönüllü olarak çalışan teknik ekip ve futbolcular, şampiyonluğu hedefliyor.

1981 yılında Beyoğlu Kasımpaşa Çiviciler Sokakta, Antalya’nın Akseki ilçesinden gelerek yerleşen vatandaşlar tarafından kurulan Cevizli Spor Kulübü’nün başkanlığını Bayram Gölcük yürütürken, teknik direktör ise Murat Yavuz. 70 kadar lisanslı futbolcusu bulunan kulübün A takımı şu anda 2. Amatör Lig’de mücadele ediyor. Ayrıca U-17 ve U-19 takımları da bulunan kulübün renkleri ise Yeşil-Beyaz.

Kulübün lokali, Kasımpaşa Çiviciler sokaktaki Cevizlililer Derneği’nin binasında bulunuyor. Zaman zaman 1. Amatör Lig’e yükselme başarısı gösteren kulüpte, 5 yıldır teknik direktörlük yapan Murat Yavuz, kulüple ilgili bilgiler verdi. 16 yıldır amatör futbol oynayan Yavuz, Cevizli ve Talatpaşa Spor Kulüplerinde futbol oynamış. Kulübün maddi imkansızlıklar içerisinde, amatör bir dayanışma ruhuyla ayakta kaldığını anlatan Murat Yavuz, Antrenör Yardımcıları Mehmet Özkaynak, Tahir Göksoy ve Ahmet Özer’le birlikte fedakarca çalıştıklarını ve şimdiye kadar bir çok futbolcu yetiştirdiklerini belirtiyor.

Demircan, spora büyük destek veriyor

Murat Yavuz sözlerine şöyle devam ediyor: “Beyoğlu Belediyesi’nin ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın spora ve sporcuya verdiği desteği biliyoruz. Kendisine çok teşekkür ediyorum. İdman hizmeti aldığımız ve ev sahibi olduğumuz maçlarda kullandığımız Sütlüce Spor Tesisi personelinden çok memnunuz. Özellikle Sütlüce Spor Tesisleri için düşünülen yeni projeden büyük heyecan duyuyoruz. Biliyoruz ki Sütlüce’de yeni bir spor tesisi inşa edilecek. Gençlik Spor Merkezi olarak hizmet verecek olan bu tesis, ilçemizdeki amatör spor kulüpleri için de çok önemli bir yatırım. Yeni tesisi, merakla ve heyecanla bekliyoruz. Çünkü yeni tesiste şu anda zaman zaman yaşadığımız sağlık, güvenlik gibi bazı ihtiyaçların giderileceğini biliyoruz.” Facebook’ta yüzlerce destekçileri olduğunu söyleyen Yavuz, kulübe destek için Facebook’ta cevizlispor2011 hesabının ziyaret edilebileceğini söylüyor. Ayrıca birçok ihtiyaçlarını karşılayan sponsorları Hür Girgin’e de teşekkür ediyor.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN