Hakkımızda

Tarihçe

 

1890 senesinde Osmanlı Bankası yöneticisi Emile Deveaux ile Deveaux Apartmanları ismini alan Eski Sin-Em Han, 1930'larda Lüks Sinema ve Saray Sineması'na ev sahipliği yapmıştı. Sin-Em Han'da 1950'lerde çıkan büyük bir yangın sonucu yapı bir pasaj ve ofis kompleksine çevrilmiş ve geleneksel Saray Muhallebicisi'ne de ev sahipliği yapmıştı. Tüm yapı 1980 senesinde Demirören Grup tarafından satın alınan, çoğu dükkân, ofis ve Saray Sineması 1996 senesinde kapandıktan sonra eski Sin-Em Han oldukça atıl bir durumda kalmıştı. Nihayetinde Demirören İstiklal 2011 senesinde açıldı. Tünel - Taksim Meydanı’nı birbirine bağlayan İstiklal Caddesi’nin merkezinde yer alan, Beyoğlu’nun yükselen alışveriş trendlerine dinamik ve seçkin markalarıyla yeni bir renk katan Demirören İstiklal, 19 bin m2’lik kiralanabilir alana yayılmış 40 mağazası ile ayakkabıya, giyimden aksesuara, kozmetikten optiğe çok farklı seçeneklerle ziyaretçilerine keyifli bir alışveriş imkânı sunarken, Demirören İstiklal Palas ofisleri sizlere konforlu, teknolojik altyapısı hazır, Beyoğlu’nun kalabalığından uzak bir çalışma ortamı sunuyor.

Amaç

 

Taksim; modern iş hayatının, dinamizmin ve sanatın bir arada yaşandığı yegane yerlerden biridir. Tarihin, eğlencenin, sanatın ve iş olanaklarının tam içindesiniz. Biz ise bu dokuyu iş hayatınızla birlikte sizlerle buluşturmayı amaçladık. 81 adet hazır veya boş ofisle birlikte sanal ofislere sahip olan Demirören İstiklal Palas hem size modern bir çalışma ortamı hem de iş sonrası dinlenebileceğiniz ve eğlenebileceğiniz bir konum sunmaktadır.

Olanaklar

·    Hazır Ofis: Ofislerimiz masalı ve sandalyelidir. Kablolu ve kablosuz internet erişimi olanağından yararlanabilirsiniz. Kontrol edilebilir iklimlendirme ile birlikte tüm ofislerimizde banyo (depoya çevrilebilir), çalışma masası ve karartma perdeleri bulunmaktadır.

·    Shell&Core Ofis : İsteğe bağlı olarak ofislerimizi boş bir şekilde kiralayabilir veya dilediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz.

·    Sanal Ofis:  12 ay boyunca kiralayabileceğiniz sanal ofis imkânı ile adres ihtiyacınızı giderebilir ve bunu istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.

·    Sabit Masa: Kişi başı günlük , haftalık veya aylık fiyatlandırmalar ile ortak alandaki sabit masalarımızı kullanarak kısa süreli ofis işlerinizi çözüme ulaştırabilirsiniz.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN