Hakkımızda

ÇETİNKAYA PANO

1979 yılında elektrik sektöründe faaliyetine başlamış olan ÇETİNKAYA PANO, kırk yıla varan sektör tecrübesiyle imalat sahasını geliştirerek ve pazar payını günden güne arttırarak iç ve dış piyasada büyümeyi hedeflemiştir.

Üretimini yaptığı plastik pano, metal pano, polyester pano, buat kutusu, aydınlatma armatürü, sigorta kutuları, yeraltı buat ve rögar kapakları ve regülatör ürünlerinde en önce kaliteye önem vermiş ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmuştur.

ÇETİNKAYA PANO, kendi üretimi olan panoların yanı sıra çok çeşitli ürün yelpazesine sahip olan elektrik sektöründe dünya çapında ün kazanmış GEWISS ve LEGRAND firmalarının da Türkiye bayiliğini gerçekleştirmektedir. ÇETİNKAYA PANO aynı zamanda KONDAŞ ve ENTES’in bayiliğini de sürdürmektedir.

VİZYONUMUZ

İmalat sahamızı son teknolojik gelişmelere göre sürekli yenileyerek, dünya çapında sektörde görülen en yenilikçi ve yaratıcı akımlara uyum sağlayarak, pazar öncüleri arasında yer almamıza neden olan ,fark yaratan , cazip tasarımlarımızla, müşteri taleplerini en iyi şekilde karşılayarak, bu sayede müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımak;

Ayrıca yerel ve uluslararası pazarlarda sosyal ve etik değerlerin de bilincinde olarak ,rekabetçi piyasada her zaman girişimci ve yeniliklere açık bir kurum olmaktır.

MİSYONUMUZ

Çalışkan, dinamik, dürüst ve temel değerlerimize inanan kişilerden oluşan kurumsal bir yapı sayesinde firmamızın sürekliliğini sağlamak,  tüm paydaşlarımızın memnuniyetini temel alarak huzurlu bir ticari ortam yaratmak, yeni ve teknolojik ekipmanlardan yararlanarak üretim sürecinin mükemmeleşmesini sağlamak ve elektrik sektöründe ihtiyaç duyulan her ürün tipini müşteriye ulaştırarak , ürün çeşitliliğiyle pazarda fark yaratmaktır.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN